Uşak Belediyesi'nden Kayyum Belediyelere Çıkartma

11-01-2017

Uşak Belediyesi’nden Kayyum Belediyelere Çıkartma

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan terörün kirli ellerinden kurtulan Diyarbakır Büyükşehir ve Diyarbakır-Yenişehir Belediyelerine teknik ekibiyle ziyarette bulundu.

Kısa zaman önce görevine atanan ve Uşak Belediyesine kardeş belediye olarak belirlenen Yenişehir Belediye Başkan Vekili Diyarbakır İlçe Kaymakamı Mehmet Özel ile kent genelinde incelemeler sonunda gerçekleşen toplantıda belediye hizmetleri hakkında sorunlar masaya yatırıldı. Toplantıya Başkan Cahan’ın ekibi olarak Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana, Alt Yapı Müdürü Serdar Arıcan, teknik ekip ve mühendisleri katıldı.

Burada açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kaymakamımızla ilçe genelinde neler yapabileceğimizi istişare ettik. Bu zorlu süreçte Yenişehir halkının ve kaymakamımızın yalnız olmadığını kendilerine gösterdik. Tüm teknik ekibimizle yaptığımız incelemeler neticesinde kentin alt ve üst yapı sorunlarını iyi analiz ettik ve bilgi paylaşımında bulunduk. Uşak Belediyesi olarak kendilerine her türlü desteği sağlayacağız. Sahabeler şehri Diyarbakır bugüne kadar terör illeti yüzünden zor günler geçirmiş. Belediye hizmetlerinden faydalanmak isteyen halk muhatap bulamamış, esnaf baskı ve korkularla iş yapamaz hale gelmiş. Çok şükür devletimiz bu kötü gidişe dur dedi ve emanetini terörün kirli ellerinden aldı. Bizler inanıyoruz ki yapılan çalışmalar neticesinde Diyarbakır terörle değil; tarihi, turistik ve manevi havası ile tanınacak ve hatırlanacak. Terör örgütünden kurtulan belediyemizin hizmetlerinin istenilen düzeye gelmesi için desteklerimiz aralıksız devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kayyumu Cumali Atilla’yı da ziyaret eden Başkan Cahan desteklerini ifade edip, birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşamak gerektiğinin mesajını verdi. Ziyaretlerin sonunda Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Yenişehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Özel ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent genelinde incelemelerde bulundu.

İlgili İçerikler: Genç Kuşak Yaz Okulu Tatilin Neşesine Neşe Katacak Uşak Belediyesi ile Çevre Dostu Faaliyetler Güç Kazanıyor Uşak Merkez Kemalöz Mahallesi'nden Nurullah Özdemir UŞAK'TAN YÜKSELEN DEĞERLİ SES HAYRANLARIYLA BULUŞACAK Genç Kuşak Fest'te Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Mustafa Uğuz Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Ömer Aydın Türüdü Uşak Eşme İstasyon Mahallesi'nden Yadikar Peker Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Fatma Uzun Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Halime Ferah
uşak uşak belediyesi nurullah cahan diyarbakır yenişehir kayyum kardeş belediye