UŞAK BELEDİYESİ'NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ

8-05-2020

Açılan berber ve kuaförler dezenfekte edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu normalleşme planı dahilinde açılacak olan berber ve kuaförler Uşak Belediyesi tarafından dezenfekte edilecek. Ayrıca berber ve kuaförlere el dezenfektanı ve maske desteği verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, önceki gün gerçekleştirilen kabine toplantısında açıklanan “kademeli normalleşme planı” kapsamında, 11 Mayıs Pazartesi günü berber ve kuaförler açılıyor.

Gerekli temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemi ile çalışılması ve koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi gibi sağlık tedbirlerinin alınmasına karşılık açılacak olan berber ve kuaförler için bir tedbir de Uşak Belediyesi’nden geldi.

Uşak Belediyesi’nden Ücretsiz Dezenfekte

Pandemi sürecinin başından bu yana halk sağlığının korunması amacıyla önemli tedbirler alan ve özverili çalışmalarıyla takdir toplayan Uşak Belediyesi, faaliyetlerine yeniden başlayacak olan berber ve kuaförlerde dezenfekte işlemi gerçekleştirecek. Uşak Belediyesine bağlı ekiplerce yapılacak dezenfekte işlemi içinse ücret alınmayacak.

El Dezenfektanı ve Maske Dağıtılacak

Ayrıca, Uşak Belediyesi tarafından 21 Mart’tan bu yana kapalı olan berber ve kuaförlere destek olmak amacıyla ücretsiz olarak el dezenfektanı ile maske dağıtılacak.

Son Düzenlemeler: 12 Mays, 2020
İlgili İçerikler: Uşak Eşme İlçesinden Sultan Dalkıran Uşak Merkezdan Süleyman Güler Uşak'ta 40 Yıllık Hasret Son Buldu UŞAK BELEDİYESİ'NDEN MAHALLERDE KÖŞE BUCAK TEMİZLİK Uşak Merkez'den Mehmet Sarı Uşak'ta Kara Sinekle Mücadelede Yeni Dönem UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON Uşak'ta 15 Temmuz Destanı Anıldı UŞAK BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DESTANINI NOTALARDA YAŞATTI UŞAK BELEDİYESİ VE ÇEVRECİ VATANDAŞLAR KİRLİLİĞE DUR DEDİ
uşak BELEDİYESİ’NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ