UŞAK BELEDİYESİ'NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ

8-05-2020

Açılan berber ve kuaförler dezenfekte edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu normalleşme planı dahilinde açılacak olan berber ve kuaförler Uşak Belediyesi tarafından dezenfekte edilecek. Ayrıca berber ve kuaförlere el dezenfektanı ve maske desteği verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, önceki gün gerçekleştirilen kabine toplantısında açıklanan “kademeli normalleşme planı” kapsamında, 11 Mayıs Pazartesi günü berber ve kuaförler açılıyor.

Gerekli temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemi ile çalışılması ve koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi gibi sağlık tedbirlerinin alınmasına karşılık açılacak olan berber ve kuaförler için bir tedbir de Uşak Belediyesi’nden geldi.

Uşak Belediyesi’nden Ücretsiz Dezenfekte

Pandemi sürecinin başından bu yana halk sağlığının korunması amacıyla önemli tedbirler alan ve özverili çalışmalarıyla takdir toplayan Uşak Belediyesi, faaliyetlerine yeniden başlayacak olan berber ve kuaförlerde dezenfekte işlemi gerçekleştirecek. Uşak Belediyesine bağlı ekiplerce yapılacak dezenfekte işlemi içinse ücret alınmayacak.

El Dezenfektanı ve Maske Dağıtılacak

Ayrıca, Uşak Belediyesi tarafından 21 Mart’tan bu yana kapalı olan berber ve kuaförlere destek olmak amacıyla ücretsiz olarak el dezenfektanı ile maske dağıtılacak.

Son Düzenlemeler: 12 Mays, 2020
İlgili İçerikler: GENÇ KUŞAK'LA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMIYOR UŞAK BELEDİYESİ'NDEN "FARKINDALIK SÜRPRİZİ" GENÇ KUŞAK'TAN UŞAK'A YEŞİL HAZİNE Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği UŞAK BELEDİYESİ'NDEN UNUTULMAYACAK HEDİYE Uşak Merkez Durak Mahallesinden Nazife Yıldırım Uşak Merkez Sorkun Köyünden Neslihan Yılmaz Uşak Merkez Işık Mahallesinden Zeynep Özkamit UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖDÜLLÜ GERİ DÖNÜŞÜM TASARIM YARIŞMASI Uşak Belediyesi'nden Bir Gençlik Projesi
uşak BELEDİYESİ’NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ