UŞAK BELEDİYESİ'NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ

8-05-2020

Açılan berber ve kuaförler dezenfekte edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu normalleşme planı dahilinde açılacak olan berber ve kuaförler Uşak Belediyesi tarafından dezenfekte edilecek. Ayrıca berber ve kuaförlere el dezenfektanı ve maske desteği verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, önceki gün gerçekleştirilen kabine toplantısında açıklanan “kademeli normalleşme planı” kapsamında, 11 Mayıs Pazartesi günü berber ve kuaförler açılıyor.

Gerekli temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemi ile çalışılması ve koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi gibi sağlık tedbirlerinin alınmasına karşılık açılacak olan berber ve kuaförler için bir tedbir de Uşak Belediyesi’nden geldi.

Uşak Belediyesi’nden Ücretsiz Dezenfekte

Pandemi sürecinin başından bu yana halk sağlığının korunması amacıyla önemli tedbirler alan ve özverili çalışmalarıyla takdir toplayan Uşak Belediyesi, faaliyetlerine yeniden başlayacak olan berber ve kuaförlerde dezenfekte işlemi gerçekleştirecek. Uşak Belediyesine bağlı ekiplerce yapılacak dezenfekte işlemi içinse ücret alınmayacak.

El Dezenfektanı ve Maske Dağıtılacak

Ayrıca, Uşak Belediyesi tarafından 21 Mart’tan bu yana kapalı olan berber ve kuaförlere destek olmak amacıyla ücretsiz olarak el dezenfektanı ile maske dağıtılacak.

Son Düzenlemeler: 12 Mays, 2020
İlgili İçerikler: UŞAK'TA ÇOCUK OYUN GRUBUNA ÇİRKİN SALDIRI UŞAK BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLER BÜTÇE İÇİ İŞLETMESİ ATAPARK ÇAYZADE BİRİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE TABE UŞAK BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE SAHADA UŞAK'TA OKULLAR LGS'YE HAZIR Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği Uşaklılar geleceği için Atapark'ta buluştu Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti Uşak'ta Camiler İbadete Hazır Uşak Belediyesi'nden Arefe Mesaisi UŞAK RENKLİ BİR 19 MAYIS ETKİNLİĞİNE SAHNE OLDU
uşak BELEDİYESİ’NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ