Uşak Belediyesi'nden Personeline 1 Mayıs Etkinliği

2-05-2019

Uşak Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve her yıl 1 Mayıs günü düzenlenen Aile Şenliği bu yıl da çalışanları bir araya getirdi. Başkan Mehmet Çakın özel günlerinde personelinin yanında oldu.

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kapsamında Uşak Belediyesi tarafından bir etkinlik düzenledi. Kayaağıl Termal Tesislerinde düzenlenen ve Uşak Belediyesi bünyesinde hizmet veren çalışanların aileleriyle birlikte katıldığı programda Belediye Başkanı Mehmet Çakın personeliyle buluştu. Etkinlikte tek tek masaları ziyaret eden Başkan Çakın, çalışanlarla sohbet etti.

Hediye çekilişlerinin yapıldığı ve renkli etkinliklerin sahne bulduğu program kapsamında ayrıca minikler de keyifli vakit geçirdi.

Uşak Belediyesi çatısı altında bu güne kadar ortaya koyulan hizmetler nedeniyle personeline teşekkür ederek konuşmasına başlayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Yapılmış olan her güzel çalışmada, ortaya çıkan her güzel eserde sizlerin emeği, sizlerin imzası var. İnşAllah yeni dönemde gerçekleştireceğimiz tüm güzel çalışmaları da sizlerin emekleri, gayretleri ve çabalarıyla birlikte başaracağız. Bundan hiçbir şüphem yok.” dedi.

Başarılı olmanın gayret ve özveri istediğini, her şeyden önce inanmak gerektiğini vurgulayan Başkan Mehmet Çakın, yeni dönemde de en iyi hizmetlerin Uşak ile buluşturulacağını söyledi.

Renkli görüntülere sahne olan programda Başkan Mehmet Çakın’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Gökhan Yalçın, Hikmet Kahraman, İsmail Ünal, Mustafa Dayıoğlu ve daire müdürleri yer aldı.

Program fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

İlgili İçerikler: Uşak Belediye Başkanlığından Dolandırıcılık Uyarısı UŞAK'TA FIRIN VE PİDE SALONLARINA KAPSAMLI DENETİM Uşak Belediyesi Satrançseverleri Gençlik Satranç Turnuvası'nda Buluşturdu Uşak'ın vitrini artık pırıl pırıl Başkan Mehmet Çakın'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ Uşak Belediyesi'nden Şeffaf Belediyecilik İçin Büyük Adım Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu Uşak Belediyesi 2019 Yılı Kadrolu İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuç Tutanakları
uşak uşak belediyesi etkinlik işçi bayramı 1 mayıs mehmet çakın