Uşak Belediyesi'nden Personeline 1 Mayıs Etkinliği

2-05-2019

Uşak Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve her yıl 1 Mayıs günü düzenlenen Aile Şenliği bu yıl da çalışanları bir araya getirdi. Başkan Mehmet Çakın özel günlerinde personelinin yanında oldu.

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kapsamında Uşak Belediyesi tarafından bir etkinlik düzenledi. Kayaağıl Termal Tesislerinde düzenlenen ve Uşak Belediyesi bünyesinde hizmet veren çalışanların aileleriyle birlikte katıldığı programda Belediye Başkanı Mehmet Çakın personeliyle buluştu. Etkinlikte tek tek masaları ziyaret eden Başkan Çakın, çalışanlarla sohbet etti.

Hediye çekilişlerinin yapıldığı ve renkli etkinliklerin sahne bulduğu program kapsamında ayrıca minikler de keyifli vakit geçirdi.

Uşak Belediyesi çatısı altında bu güne kadar ortaya koyulan hizmetler nedeniyle personeline teşekkür ederek konuşmasına başlayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Yapılmış olan her güzel çalışmada, ortaya çıkan her güzel eserde sizlerin emeği, sizlerin imzası var. İnşAllah yeni dönemde gerçekleştireceğimiz tüm güzel çalışmaları da sizlerin emekleri, gayretleri ve çabalarıyla birlikte başaracağız. Bundan hiçbir şüphem yok.” dedi.

Başarılı olmanın gayret ve özveri istediğini, her şeyden önce inanmak gerektiğini vurgulayan Başkan Mehmet Çakın, yeni dönemde de en iyi hizmetlerin Uşak ile buluşturulacağını söyledi.

Renkli görüntülere sahne olan programda Başkan Mehmet Çakın’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Gökhan Yalçın, Hikmet Kahraman, İsmail Ünal, Mustafa Dayıoğlu ve daire müdürleri yer aldı.

Program fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Oda Orkestrası Klasik Müzik Sevenleri Bir Araya Getirdi Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi UŞAK'TA ÜÇ BİN ÇOCUK İLK KEZ TİYATRO İZLEMENİN KEYFİNİ ÇIKARDI Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması Uşak Belediyesi'nden Hayvan Dostları İçin Anlamlı Proje UŞAK BELEDİYESİ VE KIZILAY ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE UŞAK'A YENİ KAN ALMA BİRİMİ KURULUYOR Mevlana'nın 746. Vuslat Yıldönümü Uşak'ta Unutulmadı Türkiye'nin En Büyük Kısa Film Festivali Uluslararası Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali A CAPELLA UŞAK VOKAL TOPLULUĞU VE UŞAK BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER BU KUPA UŞAK'A ÇOK YAKIŞTI
uşak uşak belediyesi etkinlik işçi bayramı 1 mayıs mehmet çakın