Uşak Belediyesi'nden Personeline 1 Mayıs Etkinliği

2-05-2019

Uşak Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve her yıl 1 Mayıs günü düzenlenen Aile Şenliği bu yıl da çalışanları bir araya getirdi. Başkan Mehmet Çakın özel günlerinde personelinin yanında oldu.

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kapsamında Uşak Belediyesi tarafından bir etkinlik düzenledi. Kayaağıl Termal Tesislerinde düzenlenen ve Uşak Belediyesi bünyesinde hizmet veren çalışanların aileleriyle birlikte katıldığı programda Belediye Başkanı Mehmet Çakın personeliyle buluştu. Etkinlikte tek tek masaları ziyaret eden Başkan Çakın, çalışanlarla sohbet etti.

Hediye çekilişlerinin yapıldığı ve renkli etkinliklerin sahne bulduğu program kapsamında ayrıca minikler de keyifli vakit geçirdi.

Uşak Belediyesi çatısı altında bu güne kadar ortaya koyulan hizmetler nedeniyle personeline teşekkür ederek konuşmasına başlayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Yapılmış olan her güzel çalışmada, ortaya çıkan her güzel eserde sizlerin emeği, sizlerin imzası var. İnşAllah yeni dönemde gerçekleştireceğimiz tüm güzel çalışmaları da sizlerin emekleri, gayretleri ve çabalarıyla birlikte başaracağız. Bundan hiçbir şüphem yok.” dedi.

Başarılı olmanın gayret ve özveri istediğini, her şeyden önce inanmak gerektiğini vurgulayan Başkan Mehmet Çakın, yeni dönemde de en iyi hizmetlerin Uşak ile buluşturulacağını söyledi.

Renkli görüntülere sahne olan programda Başkan Mehmet Çakın’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Gökhan Yalçın, Hikmet Kahraman, İsmail Ünal, Mustafa Dayıoğlu ve daire müdürleri yer aldı.

Program fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

İlgili İçerikler: uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Ramazan Çakın Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Niyazi Duygu Uşak Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi!'nden Mehmet Kaya Uşak Merkez Işık Mahallesi'nden Nazire Gürpınar Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi'nden Cennet Furtana Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Elif Eren Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Sarı Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Ayşe Tekin Uşak Merkez Ünalan Mahallesi'nden Hüseyin Şahin Uşak Merkez Ünalan Mahallesi'nden Nimet Çayır
uşak uşak belediyesi etkinlik işçi bayramı 1 mayıs mehmet çakın