Uşak Belediyesi'nden Renkli Etkinlik

11-05-2020

Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, anneler günü ile birleştirildi. Uşak Belediyesi’ne bağlı gösteri ekipleri özel dizayn edilen gezici araçla şehri sokak sokak dolaşarak vatandaşla buluştu.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan etkinliklerini bu yıl bambaşka bir formatla halka sundu.

Koronavirüs sağlık tedbirleri kapsamında toplu etkinliklerin gerçekleştirilememesi nedeniyle özel dizayn edilen gezici araçla mahalle mahalle dolaşan Uşak Belediyesi, hem anneler gününü kutladı hem de geleneksel Ramazan etkinliklerini bu yıl da yaşattı.

Aşuk ile Maşuk’un, Hacivat ile Karagöz’ün, semazenin yer aldığı, geleneksel kıyafetli gösteri ekibinin ve davulcuların renk kattığı gezici araç, müzikler eşliğinde Uşaklılara unutulmaz bir görsel şölen sundu.

Uşaklıların camlardan izlediği gösteri alkışlarla karşılandı. Program vatandaştan tam not aldı.

Son Düzenlemeler: 12 Mays, 2020
İlgili İçerikler: Uşak Merkez Aybey Mahalesinden Hüseyin İnan Toptaş En İyi Proje Artık Uşak'ta UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SU TASARRUFU İÇİN ANLAMLI PROJE YILIN İLK KARI DÜŞTÜ, UŞAK BEYAZA BOYANDI Uşak Merkez Karaağaç Mahallesinden Tevfik Han Uşak merkez Bölme Mahallesinden Sakup Onbaşı Uşak Eşme Elvanlar Mahallesinden Faden Çallı Uşak Merkez Aybey Mahallesinden Celal Ebeci Uşak Sanal Arkeoloji Müzesi Hakkında Duyuru Uşak Ulubey Dilaver Mahalesinden Fadime Beşir
uşak Belediyesi’nden Renkli Etkinlik