Uşak Belediyesi'nden Renkli Etkinlik

11-05-2020

Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, anneler günü ile birleştirildi. Uşak Belediyesi’ne bağlı gösteri ekipleri özel dizayn edilen gezici araçla şehri sokak sokak dolaşarak vatandaşla buluştu.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan etkinliklerini bu yıl bambaşka bir formatla halka sundu.

Koronavirüs sağlık tedbirleri kapsamında toplu etkinliklerin gerçekleştirilememesi nedeniyle özel dizayn edilen gezici araçla mahalle mahalle dolaşan Uşak Belediyesi, hem anneler gününü kutladı hem de geleneksel Ramazan etkinliklerini bu yıl da yaşattı.

Aşuk ile Maşuk’un, Hacivat ile Karagöz’ün, semazenin yer aldığı, geleneksel kıyafetli gösteri ekibinin ve davulcuların renk kattığı gezici araç, müzikler eşliğinde Uşaklılara unutulmaz bir görsel şölen sundu.

Uşaklıların camlardan izlediği gösteri alkışlarla karşılandı. Program vatandaştan tam not aldı.

Son Düzenlemeler: 12 Mays, 2020
İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti Uşak'ta Camiler İbadete Hazır Uşak Belediyesi'nden Arefe Mesaisi UŞAK RENKLİ BİR 19 MAYIS ETKİNLİĞİNE SAHNE OLDU UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞA KADİR GECESİ İKRAMI Zeyilname 3 Uşak Belediyesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık-Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması UŞAKTA MİNİKLER SABAHA UŞAK BELEDİYESİ'NİN SÜRPRİZİYLE UYANDI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ Uşak Belediyesi İhtiyaç Sahiplerinin Yanında
uşak Belediyesi’nden Renkli Etkinlik