UÅŸak Belediyesi'nden Renkli Etkinlik

11-05-2020

Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, anneler günü ile birleştirildi. Uşak Belediyesi’ne bağlı gösteri ekipleri özel dizayn edilen gezici araçla şehri sokak sokak dolaşarak vatandaşla buluştu.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan etkinliklerini bu yıl bambaşka bir formatla halka sundu.

Koronavirüs sağlık tedbirleri kapsamında toplu etkinliklerin gerçekleştirilememesi nedeniyle özel dizayn edilen gezici araçla mahalle mahalle dolaşan Uşak Belediyesi, hem anneler gününü kutladı hem de geleneksel Ramazan etkinliklerini bu yıl da yaşattı.

Aşuk ile Maşuk’un, Hacivat ile Karagöz’ün, semazenin yer aldığı, geleneksel kıyafetli gösteri ekibinin ve davulcuların renk kattığı gezici araç, müzikler eşliğinde Uşaklılara unutulmaz bir görsel şölen sundu.

UÅŸaklıların camlardan izlediÄŸi gösteri alkışlarla karşılandı. Program vatandaÅŸtan tam not aldı.

Son Düzenlemeler: 12 Mayýs, 2020
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak Belediyesi’nden Renkli Etkinlik