UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ

20-05-2020

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesileyle, sağlık tedbirleri temelinde bir dizi etkinlik organize eden Uşak Belediyesi, sağlıklı yaşama vurgu yapmayı da ihmal etmedi.

Uşak Belediyesi ekipleri, hem çocukları mutlu etmek hem de yetişkin bireyleri sağlıklı yaşama ve spor yapmaya teşvik etmek amacıyla çocuklara voleybol topu ve futbol topu, yetişkinlere ise plates topu ve plates bandı hediye etti.

Gün boyu haneleri gezen ve hediyeleri takdim eden Uşak Belediyesi ekipleri, bu anlamlı günde 200 çocuğa top hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Ekiplerin hediyeleri ve anlamlı hareket karşısında vatandaşlar Uşak Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ