UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ

20-05-2020

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesileyle, sağlık tedbirleri temelinde bir dizi etkinlik organize eden Uşak Belediyesi, sağlıklı yaşama vurgu yapmayı da ihmal etmedi.

Uşak Belediyesi ekipleri, hem çocukları mutlu etmek hem de yetişkin bireyleri sağlıklı yaşama ve spor yapmaya teşvik etmek amacıyla çocuklara voleybol topu ve futbol topu, yetişkinlere ise plates topu ve plates bandı hediye etti.

Gün boyu haneleri gezen ve hediyeleri takdim eden Uşak Belediyesi ekipleri, bu anlamlı günde 200 çocuğa top hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Ekiplerin hediyeleri ve anlamlı hareket karşısında vatandaşlar Uşak Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

İlgili İçerikler: Uşak Merkez Bozkurt Mahallesinden Ayşe Keleş Uşak Merkez Bozkurt Mahallesinden Ahmet Şengül Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Sakinlerinden Halil Duman "UŞAK BELEDİYESİ'NDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ" Haberi Hakkında 15 TEMMUZ DESTANI UŞAK MEYDANINDA ANILDI UŞAK'TA SÜPERMOTO VE OHVALE MİNİGP RÜZGARI UŞAK'IN EN BÜYÜK ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI Uşak Merkez İkisaray Mahallesinden Emine Yılmaz Uşak'ın değerleri Amfi Tiyatro'da Devleşti UŞAK'TA SÜPERMOTO HEYECANI BAŞLIYOR
uşak BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ