UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ

20-05-2020

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesileyle, sağlık tedbirleri temelinde bir dizi etkinlik organize eden Uşak Belediyesi, sağlıklı yaşama vurgu yapmayı da ihmal etmedi.

Uşak Belediyesi ekipleri, hem çocukları mutlu etmek hem de yetişkin bireyleri sağlıklı yaşama ve spor yapmaya teşvik etmek amacıyla çocuklara voleybol topu ve futbol topu, yetişkinlere ise plates topu ve plates bandı hediye etti.

Gün boyu haneleri gezen ve hediyeleri takdim eden Uşak Belediyesi ekipleri, bu anlamlı günde 200 çocuğa top hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Ekiplerin hediyeleri ve anlamlı hareket karşısında vatandaşlar Uşak Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nden "Atatürk'ü Anma Günü" İçin Anlamlı Video Uşak Belediyesi, Şehre Yeni İçme Suyu Kaynakları Arıyor Uşak Merkez Karakuyu Köyünden İmine Yıldrım Uşak Banaz Yazıtepe Köyünden Fatma Yağcı Uşak Merkez İlyaslı Köyünden Nazlı Açıkgöz Uşak Eşme Güney Köyünden İsmail Gezer Uşak Merkez Kırka Köyünden ​Hamza Akın Uşak Merkez Koyunbeyli Köyünden Atiye Alkan Uşak Merkez Elmalıdere Mahallesinden Ramazan Alay Uşak Merkez Kuyucak Mahallesinden Yaşar Akgören
uşak BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ