UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ

20-05-2020

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesileyle, sağlık tedbirleri temelinde bir dizi etkinlik organize eden Uşak Belediyesi, sağlıklı yaşama vurgu yapmayı da ihmal etmedi.

Uşak Belediyesi ekipleri, hem çocukları mutlu etmek hem de yetişkin bireyleri sağlıklı yaşama ve spor yapmaya teşvik etmek amacıyla çocuklara voleybol topu ve futbol topu, yetişkinlere ise plates topu ve plates bandı hediye etti.

Gün boyu haneleri gezen ve hediyeleri takdim eden Uşak Belediyesi ekipleri, bu anlamlı günde 200 çocuğa top hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Ekiplerin hediyeleri ve anlamlı hareket karşısında vatandaşlar Uşak Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti Uşak'ta Camiler İbadete Hazır Uşak Belediyesi'nden Arefe Mesaisi UŞAK RENKLİ BİR 19 MAYIS ETKİNLİĞİNE SAHNE OLDU UŞAK BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞA KADİR GECESİ İKRAMI Zeyilname 3 Uşak Belediyesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık-Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması UŞAKTA MİNİKLER SABAHA UŞAK BELEDİYESİ'NİN SÜRPRİZİYLE UYANDI Uşak Belediyesi'nden Renkli Etkinlik UŞAK BELEDİYESİ'NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ Uşak Belediyesi İhtiyaç Sahiplerinin Yanında
uşak BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ