UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ

20-05-2020

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesileyle, sağlık tedbirleri temelinde bir dizi etkinlik organize eden Uşak Belediyesi, sağlıklı yaşama vurgu yapmayı da ihmal etmedi.

Uşak Belediyesi ekipleri, hem çocukları mutlu etmek hem de yetişkin bireyleri sağlıklı yaşama ve spor yapmaya teşvik etmek amacıyla çocuklara voleybol topu ve futbol topu, yetişkinlere ise plates topu ve plates bandı hediye etti.

Gün boyu haneleri gezen ve hediyeleri takdim eden Uşak Belediyesi ekipleri, bu anlamlı günde 200 çocuğa top hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Ekiplerin hediyeleri ve anlamlı hareket karşısında vatandaşlar Uşak Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

İlgili İçerikler: Uşaklı Gazilere Gaziler Günü Hediyesi Uşak Eşme İlçesinden Sultan Dalkıran Uşak Merkezdan Süleyman Güler Uşak'ta 40 Yıllık Hasret Son Buldu UŞAK BELEDİYESİ'NDEN MAHALLERDE KÖŞE BUCAK TEMİZLİK Uşak Merkez'den Mehmet Sarı Uşak'ta Kara Sinekle Mücadelede Yeni Dönem UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON Uşak'ta 15 Temmuz Destanı Anıldı UŞAK BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DESTANINI NOTALARDA YAŞATTI
uşak BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ