Uşak Belediyesi'nden suya flaş indirim

26-11-2018

Uşak Belediye Meclisi’nde gerçekleştirilen 2019 bütçe görüşmelerinde alınan flaş kararla suya indirim getirildi. Uygulama 1 Ocak itibariyle başlıyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına en hızlı refleks gösteren ve sosyal tesislerinde yüzde 10 indirime giden Uşak Belediyesi, bütçe görüşmelerinde önemli bir karara daha imza attı.  Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye destek olmak adına oy birliğiyle alınan kararla su fiyatlarında indirime gidildi. 2019 bütçelerinin görüşüldüğü Uşak Belediye Meclisi’nde 2018 su bedellerinegöre suya yüzde 20’lik bir indirim kararı alındı.Alınan karar 1 Ocak 2019 itibariyle faturalara yansıyacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İstedik ki bu mücadeleye Uşak Belediyesi olarak tam destek verelim ve vatandaşımızın bütçelerine destek olalım.  Onların bir nebze olsun bu ekonomik sıkıntıda rahat etmeleri anlamında yüzde 20’lik ciddi bir su indirimini kararlaştırdık.” dedi.

BİRLİK MESAJI

“Ekonomik bir saldırı altındayız ve bu güzel ülke hepimizin” diyen Başkan Nurullah Cahan, “Bu saldırıya karşı asla pes etmedik, etmeyeceğiz. Bu saldırıyı püskürtüp İnşAllah daha güzel günler yaşayacağız. Halkımızın daima yanındayız. Tüm şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

Uşak Belediye Meclisi olarak güzel bir kararın alındığına işaret eden Cahan, tüm partilerin mensubu Belediye Meclisi Üyelerine teşekkür ederek sözlerini şöyle noktaladı:

“Uşak’ta birlik ve beraberlik hakim. Uşak Belediyesi olarak halkımızın sıkıntılarına daima kulak verdik ve onların bütçesini doğrudan etkileyen suya yönelik de önemli bir karar verdik. Daima halkımızın yanındayız.”

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DOLANDIRICILIK UYARISI UŞAK'TA FIRIN VE PİDE SALONLARINA KAPSAMLI DENETİM Uşak Belediyesi Satrançseverleri Gençlik Satranç Turnuvası'nda Buluşturdu Uşak'ın vitrini artık pırıl pırıl Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor Uşak Belediyesi'nden Personeline 1 Mayıs Etkinliği UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ Uşak Belediyesi'nden Şeffaf Belediyecilik İçin Büyük Adım Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu Uşak Belediyesi 2019 Yılı Kadrolu İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuç Tutanakları
uşak uşak belediyesi nurullah cahan su indirim