UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON

10-08-2020

Akülü Çöp Jet Aracı Hizmette

Çevreci duruşuyla vatandaşların takdirini toplayan Uşak Belediyesi hayata geçirdiği yeni uygulamayla gönülleri bir kez daha kazandı.Uşak’ta uygulanan çevreci çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Belediyenin temel görevi olan temizlik işlerine yeni bir vizyon kazandıran Uşak Belediyesi, faaliyete soktuğu akülü araçla hem doğayı koruyor hem de yenilenebilir enerji kaynaklarına teşviki hedefliyor.

Özellikle büyük araçların girişinin zor olduğu bölgelerde insan gücü ve zaman tasarrufu sağlayacak olan araç, 60 kilometreye kadar tek akü ile kesintisiz hizmet sunabiliyor.

Bugün itibariyle sokağa çıkan, trafik akışını etkilemeyen çevre dostu araç, Uşaklıların ilgi odağı oldu.

“TALEP VE İHTİYACA GÖRE ARTACAK”

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Doğamıza zarar vermeyen, kullanımı pratik ve hızlı olan yeni akülü ‘çöp jet’ aracımızı şehrimizin hizmetine sunduk. Araç sayımız talep ve ihtiyaca göre ilerleyen süreçlerde arttırılabilecek. Temel görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek üzere yoğun bir çalışma sarf ediyoruz. Bir yandan pandemi ile mücadele kapsamında diğer yandansa temiz ve pırıl pırıl bir şehir gayesiyle kesintisiz çalışıyoruz. Akülü çöp jet aracımız şehrimize hayırlı olsun.” denildi.

Son Düzenlemeler: 10 Austos, 2020
İlgili İçerikler: 05/09/2022 tarih 277 ve 278 sayılı BMK imar planı revizyonu 05/09/2022 tarih 282 ve 283 sayılı BMK imar planı revizyonu UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden ​Himmet Yıldırım UŞAK YENİ BİR PİKNİK ALANI KAZANIYOR TÜM UŞAK'IN SAHİP ÇIKTIĞI O PROJEDE İLK KAZMA VURULDU Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi'nden Ayşe Yılmaz UŞAK KIRAÇ İLE COŞTU Osman Öztemel Uşak'ta Oğuzhan Koç Rüzgarı Esti Gelin Helvası Gülümsetti
uşak uşak belediyesi Tanıtım temizlik mehmet çakın jet çöp aracı