UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON

10-08-2020

Akülü Çöp Jet Aracı Hizmette

Çevreci duruşuyla vatandaşların takdirini toplayan Uşak Belediyesi hayata geçirdiği yeni uygulamayla gönülleri bir kez daha kazandı.Uşak’ta uygulanan çevreci çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Belediyenin temel görevi olan temizlik işlerine yeni bir vizyon kazandıran Uşak Belediyesi, faaliyete soktuğu akülü araçla hem doğayı koruyor hem de yenilenebilir enerji kaynaklarına teşviki hedefliyor.

Özellikle büyük araçların girişinin zor olduğu bölgelerde insan gücü ve zaman tasarrufu sağlayacak olan araç, 60 kilometreye kadar tek akü ile kesintisiz hizmet sunabiliyor.

Bugün itibariyle sokağa çıkan, trafik akışını etkilemeyen çevre dostu araç, Uşaklıların ilgi odağı oldu.

“TALEP VE İHTİYACA GÖRE ARTACAK”

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Doğamıza zarar vermeyen, kullanımı pratik ve hızlı olan yeni akülü ‘çöp jet’ aracımızı şehrimizin hizmetine sunduk. Araç sayımız talep ve ihtiyaca göre ilerleyen süreçlerde arttırılabilecek. Temel görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek üzere yoğun bir çalışma sarf ediyoruz. Bir yandan pandemi ile mücadele kapsamında diğer yandansa temiz ve pırıl pırıl bir şehir gayesiyle kesintisiz çalışıyoruz. Akülü çöp jet aracımız şehrimize hayırlı olsun.” denildi.

Son Düzenlemeler: 10 Austos, 2020
İlgili İçerikler: Uşak Eşme İlçesinden Sultan Dalkıran Uşak Merkezdan Süleyman Güler Uşak'ta 40 Yıllık Hasret Son Buldu UŞAK BELEDİYESİ'NDEN MAHALLERDE KÖŞE BUCAK TEMİZLİK Uşak Merkez'den Mehmet Sarı Yeniköyünden Şükrü Tetik Sokak Hayvanlarıyla ilgili bir yenilik daha Uşak'ta Kara Sinekle Mücadelede Yeni Dönem Uşak'ta 15 Temmuz Destanı Anıldı UŞAK BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DESTANINI NOTALARDA YAŞATTI
uşak uşak belediyesi Tanıtım temizlik mehmet çakın jet çöp aracı