UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON

10-08-2020

Akülü Çöp Jet Aracı Hizmette

Çevreci duruşuyla vatandaşların takdirini toplayan Uşak Belediyesi hayata geçirdiği yeni uygulamayla gönülleri bir kez daha kazandı.Uşak’ta uygulanan çevreci çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Belediyenin temel görevi olan temizlik işlerine yeni bir vizyon kazandıran Uşak Belediyesi, faaliyete soktuğu akülü araçla hem doğayı koruyor hem de yenilenebilir enerji kaynaklarına teşviki hedefliyor.

Özellikle büyük araçların girişinin zor olduğu bölgelerde insan gücü ve zaman tasarrufu sağlayacak olan araç, 60 kilometreye kadar tek akü ile kesintisiz hizmet sunabiliyor.

Bugün itibariyle sokağa çıkan, trafik akışını etkilemeyen çevre dostu araç, Uşaklıların ilgi odağı oldu.

“TALEP VE İHTİYACA GÖRE ARTACAK”

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Doğamıza zarar vermeyen, kullanımı pratik ve hızlı olan yeni akülü ‘çöp jet’ aracımızı şehrimizin hizmetine sunduk. Araç sayımız talep ve ihtiyaca göre ilerleyen süreçlerde arttırılabilecek. Temel görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek üzere yoğun bir çalışma sarf ediyoruz. Bir yandan pandemi ile mücadele kapsamında diğer yandansa temiz ve pırıl pırıl bir şehir gayesiyle kesintisiz çalışıyoruz. Akülü çöp jet aracımız şehrimize hayırlı olsun.” denildi.

Son Düzenlemeler: 10 Austos, 2020
İlgili İçerikler: Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Gündüz UŞAK'IN KADINLARI TİYATRONUN ÜNLÜ İSMİ ÜMMİYE KOÇAK İLE BİR ARAYA GELDİ 11. EGE TİYATROLAR BİRLİĞİ BULUŞMASI UŞAKTA GERÇEKLEŞTİ UŞAK BELEDİYESİ SIFIR ATIK MARKET MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI GENÇ KUŞAK FİNAL HAFTASINDA ÖĞRENCİLERİN YANINDA GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI BAŞKAN ÇAKIN: UŞAK'A DEĞER KATMAK İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ Ramazan Yeni Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Seyfettin Altın UŞAK'A DEĞER KATACAK PROJELER BİR BİR YÜKSELİYOR
uşak uşak belediyesi Tanıtım temizlik mehmet çakın jet çöp aracı