Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması

30-12-2019

Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyen Uşak Belediyesi, Uşaklılardan takdir toplayan yeni bir çalışmaya imza attı.

Sosyal sorumluluk projelerine göstermiş olduğu hassasiyetle çeşitli çalışmalar yürüten Uşak Belediyesi, Uşaklılardan takdir toplayan yeni bir çalışmayı daha hizmete geçirdi. Uşak Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre şehirde sokakta yaşayan, kalacak yeri olmayan yaşlı ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerini ve yardıma muhtaç kişileri gören vatandaşların Alo 153 ve WhatsApp iletişim hattından Uşak Belediyesi’ne ulaşmaları talep edildi.

SOKAK HAYVANLARI DA UNUTULMADI

Aynı şekilde ‘Bayat Ekmek Toplama Kutuları’ ile sokak hayvanları için hayata geçirdiği projeyle büyük yankı uyandıran Uşak Belediyesi, sokakta yaşayan aç, hasta ve yardıma muhtaç sokak hayvanlarını gören vatandaşların Alo 153 ve WhatsApp İletişim hattından Uşak Belediyesi’ne ulaşması talep etti.

Vatandaşlardan alınan talepler doğrultusunda, Belediyenin ilgili birimleri bilgilendirilerek faaliyete geçecek ve gerekli çalışmaları gerçekleştirecek.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 30 Aralk, 2019
İlgili İçerikler: UŞAK'TA ÇOCUK OYUN GRUBUNA ÇİRKİN SALDIRI UŞAK BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLER BÜTÇE İÇİ İŞLETMESİ ATAPARK ÇAYZADE BİRİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE TABE UŞAK BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE SAHADA UŞAK'TA OKULLAR LGS'YE HAZIR Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği Uşaklılar geleceği için Atapark'ta buluştu Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti Uşak'ta Camiler İbadete Hazır Uşak Belediyesi'nden Arefe Mesaisi UŞAK RENKLİ BİR 19 MAYIS ETKİNLİĞİNE SAHNE OLDU
uşak belediyesi Proje sosyal sorumluluk mehmet çakın