Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması

30-12-2019

Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyen Uşak Belediyesi, Uşaklılardan takdir toplayan yeni bir çalışmaya imza attı.

Sosyal sorumluluk projelerine göstermiş olduğu hassasiyetle çeşitli çalışmalar yürüten Uşak Belediyesi, Uşaklılardan takdir toplayan yeni bir çalışmayı daha hizmete geçirdi. Uşak Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre şehirde sokakta yaşayan, kalacak yeri olmayan yaşlı ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerini ve yardıma muhtaç kişileri gören vatandaşların Alo 153 ve WhatsApp iletişim hattından Uşak Belediyesi’ne ulaşmaları talep edildi.

SOKAK HAYVANLARI DA UNUTULMADI

Aynı şekilde ‘Bayat Ekmek Toplama Kutuları’ ile sokak hayvanları için hayata geçirdiği projeyle büyük yankı uyandıran Uşak Belediyesi, sokakta yaşayan aç, hasta ve yardıma muhtaç sokak hayvanlarını gören vatandaşların Alo 153 ve WhatsApp İletişim hattından Uşak Belediyesi’ne ulaşması talep etti.

Vatandaşlardan alınan talepler doğrultusunda, Belediyenin ilgili birimleri bilgilendirilerek faaliyete geçecek ve gerekli çalışmaları gerçekleştirecek.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 30 Aralk, 2019
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MAHALLE KONAKLARI, TAZİYE EVİ VE KURSLARDA Uşak Belediyesi "Şehrimde Sanat" Projesiyle Şehirdeki Tüm Kesimleri Tiyatroyla Buluşturuyor UŞAK BELEDİYESİ 4. TİYATRO FESTİVALİ'NE KATILACAK EKİPLER BELLİ OLDU UŞAK'IN İLK VE EN BÜYÜK MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ Uşak Belediyesi Mazisini Yaşatıyor Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI
uşak belediyesi Proje sosyal sorumluluk mehmet çakın