Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması

30-12-2019

Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyen Uşak Belediyesi, Uşaklılardan takdir toplayan yeni bir çalışmaya imza attı.

Sosyal sorumluluk projelerine göstermiş olduğu hassasiyetle çeşitli çalışmalar yürüten Uşak Belediyesi, Uşaklılardan takdir toplayan yeni bir çalışmayı daha hizmete geçirdi. Uşak Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre şehirde sokakta yaşayan, kalacak yeri olmayan yaşlı ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerini ve yardıma muhtaç kişileri gören vatandaşların Alo 153 ve WhatsApp iletişim hattından Uşak Belediyesi’ne ulaşmaları talep edildi.

SOKAK HAYVANLARI DA UNUTULMADI

Aynı şekilde ‘Bayat Ekmek Toplama Kutuları’ ile sokak hayvanları için hayata geçirdiği projeyle büyük yankı uyandıran Uşak Belediyesi, sokakta yaşayan aç, hasta ve yardıma muhtaç sokak hayvanlarını gören vatandaşların Alo 153 ve WhatsApp İletişim hattından Uşak Belediyesi’ne ulaşması talep etti.

Vatandaşlardan alınan talepler doğrultusunda, Belediyenin ilgili birimleri bilgilendirilerek faaliyete geçecek ve gerekli çalışmaları gerçekleştirecek.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 30 Aralýk, 2019
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI
uşak belediyesi Proje sosyal sorumluluk mehmet çakın