Uşak Belediyesine 2 Yeni Başkan Yardımcısı Atandı

24-05-2017

Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammed Nurullah Furuncu ve Temizlik İşleri Müdürü İsmail Ünal Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Yeni atamalarla birlikte Uşak Belediyesi’ndeki başkan yardımcısı sayısı dört oldu.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, “Şehrimize en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Dolayısıyla bize verilen bu görev son derece önemlidir. Çalışmalarımızı aynı titizlik ve disiplinle sürdürerek Uşak’ı geliştirmeye ve güzelleştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Yardımcısı Muhammed Nurullah Furuncu ise, “Yaşanabilir bir kenti inşa etme yolunda sadece görev değişikliği oldu. Bizler şehrimizi en iyi noktalara getirmek zorundayız. Yapacağımız proje ve çalışmalarla da bunu en iyi şekilde göstereceğiz” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 24 Mays, 2017
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÜYELİK İŞLEMLERİ KILAVUZU Uşak Merkez Bölme Mahallesi'nden Ömer Harmandalı Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi'nden Coşkun Torlak Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Arif Ersidar BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDELERLE DOLU BULUŞMA Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Mehmet Ali Kaya Uşak Merkez Bozkurt Mahallesi'nden Mehmet Uzan Uşak Merkez Işık Mahallesi'nden Hakkı Özkara Uşak Merkez Çınarcık Köyü'nden Naciye Erkek CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞKAN ÇAKIN'A ÖDÜL
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ismail ünal muhammed nurullah furruncu başkan yardımcılığı