Uşak Belediyesine 2 Yeni Başkan Yardımcısı Atandı

24-05-2017

Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammed Nurullah Furuncu ve Temizlik İşleri Müdürü İsmail Ünal Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Yeni atamalarla birlikte Uşak Belediyesi’ndeki başkan yardımcısı sayısı dört oldu.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, “Şehrimize en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Dolayısıyla bize verilen bu görev son derece önemlidir. Çalışmalarımızı aynı titizlik ve disiplinle sürdürerek Uşak’ı geliştirmeye ve güzelleştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Yardımcısı Muhammed Nurullah Furuncu ise, “Yaşanabilir bir kenti inşa etme yolunda sadece görev değişikliği oldu. Bizler şehrimizi en iyi noktalara getirmek zorundayız. Yapacağımız proje ve çalışmalarla da bunu en iyi şekilde göstereceğiz” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 24 Mays, 2017
İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ismail ünal muhammed nurullah furruncu başkan yardımcılığı