UŞAK BELEDİYESİ'NİN DOĞA TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

27-09-2018

Uşak Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Akse Çamlığı mesire alanında gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmasının ardından bugün de Karaağaç gölü civarına el uzattı.

‘Daha temiz bir Uşak’ sloganıyla çalışmalarına hız veren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinin yanı sıra detaylı temizlik işlerine merkeze uzak bölgelerde devam ediyor. Vatandaşların daha temiz mesire alanlarında vakit geçirebilmeleri ve doğaya sahip çıkmak adına  başlatılan çalışmanın bugünkü adresi Karaağaç gölü ve civarı oldu.

Sabah saatlerinde Karaağaç mevkiine giden Uşak Belediyesi ekipleri, 60 personelle, yaklaşık 3 ton atığı temizledi. Çalışmalara Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve İsmail Ünal da katıldı.

TEMİZ ÇEVRE GELECEĞE YATIRIMDIR

Temizlik çalışmaları sonrası kısa bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, Akse Çamlığı’nın ardından Karaağaç Göleti’nin çevresi için de kendilerine talep ulaştığını kaydetti. Daha önce de bölgede iki kez temizlik çalışması yapıldığını dile getiren Başkan Yardımcısı Ünal, “Buraya 60 tane personel, iki tane traktör, birer adet kepçe ve kamyon olmak üzere ekiplerimizi yönlendirdik. Gün boyunca 1630 çuval çöp, 25 metreküp moloz ve lastik atığı toplandı. Gölet, çam alanları ve piknik bölgeleri temizlendi.” dedi.

Temizlik çalışmalarının devam edeceğini dile getiren Ünal, vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini ifade ederek çöplerin konteynerlere atılması çağrısında bulundu. “Buralar nefes almak için, temiz hava için” diyen Ünal, “İnsanların geldiği ve piknik yaparak ailesiyle vakit geçirdiği bu alanlara hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor.” açıklamasında bulundu.

Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, Hacıkadem Çamlığı’nda da aynı şekilde bir çevre temizliği yapılacağını bildirdi.

İlgili İçerikler: UŞAK'IN İLK VE EN BÜYÜK MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ Uşak Belediyesi Mazisini Yaşatıyor Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI AŞIKLAR DİYARI UŞAK'A YAKIŞAN BULUŞMA Banaz Kaylı Köyünden İsmail Doğan Banaz Corum Köyünden Hanife Erdoğan
uşak uşak belediyesi nurullah cahan temizlik karaağaç göleti doğa