​Uşak Ege'nin Parlayan Yıldızı Olacak

21-11-2015

Uşak Ege’nin Parlayan Yıldızı Olacak

Uşak Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kentin gelişimi adına yapılacak tüm projeleri şahsen takip ettiğini belirtti.

Yapımı Uşak Belediyesi tarafından gerçekleşen 24 adet yeni termal apartın açılışının ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Uşak Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada bakanlığa bağlı genel müdürler ile belediye projeleri ve kent projeleri hakkında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantının sonunda ise Uşak için yeni müjdeler ve projeler çıktı.

Bütün projelerimizde yanımızda

Toplantının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile birlikte yapılan çalışmalarla kentin kazanımlar elde ettiğini belirtti. Bakanlığın kent merkezinin ve köylerin gelişimi için verdiği mücadeleyi takdir ettiklerini anlatan Cahan, “İlimiz Orman ve Su İşleri Veysel Eroğlu’yu kendi hemşehrisi gibi görmüş ve bağrına basmıştır. Bakanımız kentimizin sorunları ve projeleriyle ilgili hiçbir zaman bizi boş çevirmemiştir. Bugün de ilimize gelerek bizleri onurlandırmıştır. Bakanlığımızın destekleriyle kent merkezinde adeta bir gerdanlık olacak Dokuzsele Deresi Islah Projesi son hızıyla sürmektedir. Her aşamasında bakanımızın desteğini aldığımız projemizle kentimize yaklaşık 30 milyon TL’lik bir yatırım gelecek. Bunun yanında Kent Park Projesi’nde de bakanlığımız bizi asla yalnız bırakmadı. Bu nedenle Sayın Veysel Eroğlu’na bir kez daha minnetlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde işbirliğimizi sağlayarak çalışmalarımız sürecek” dedi.

Kent daha da güzelleşecek

Uşak’ta olmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, “Uşak ile her anlamda bir gönül bağım söz konusudur. Gerek dostluklarımın olması, gerekse komşu kentimiz olması hasebiyle her zaman şahsımı Uşaklı olarak görmüşümdür. Bu nedenle Uşak ile ilgili her projeyi de şahsen takip ederim. Bugün yine kentte olmanın heyecanını yaşıyorum. Kentimizde Dokuzsele Deresi’ Islah  Projesi’nden köylerimizdeki birçok projeye kadar kalkınması adına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca Uşak’ın imajına etki edecek mega projelerde sürekli var olacağız. Projelerimizle Uşak Ege’nin parlayan yıldızı olacak” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nurullah Cahan Bakan Veysel Eroğlu’na Uşak halısı takdim etti.

İlgili İçerikler: ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK ​Uşak Merkez Karaağaç mahallesi'nden Ali Efe ​Uşak Merkez İkisaray Mahallesi'nden Müşerref Biber 25-26 Mayıs Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü açık olacak nöbetçi fırınlar. ​Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden duyuru 20/09/2019 MUHTARLAR HALKIN SESİ OLACAK
uşak belediyesi nurullah cahan Orman ve Su İşleri Bakanlığı veysel eroğlu Bakan belediye ziyaret