Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yeni Yönetiminden Başkan Cahan'a Ziyaret

2-07-2018

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ilçe temsilcilerinin de katılımıyla Başkan Nurullah Cahan’a tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni Başkanı Atalay Savaş ve yönetimi Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Uşak’a dair yapılacak iş birlikleri ve ortaya koyulan hizmetler konuşuldu.

Tanışma mahiyetinde gerçekleşen ziyaret’te,  Uşak için yapılacak olan çalışmalar da değerlendirildi. Ziyaret sonunda açıklama yapan Birliğin yeni Başkanı Savaş, Uşak Belediyesi ortaklığında güzel işlerin başarılacağını işaret etti.

Savaş: Projelerimizde Uşak Belediyesi’ni örnek aldık

Yeni seçilen yönetim olarak kendilerine bir hedef koyduklarını belirten Savaş, “Bu yolda Uşak Belediyesini örnek aldık. Belediyemizin yapmış olduğu işleri gerek biz kurum olarak ve gerekse Uşak halkı takdirle karşıladığı için, bizlerin de projelerindeki model oldu. Belirlediğimiz projelerimizde belediyemizden de destek alacağımıza eminiz. Belediyemizle esnaf arasında şimdiye kadar olan bu birlikteliği daha ileri safhaya götürüp hem Uşak hem de ülkemiz için ne yapılması gerekiyorsa üzerimize düşeni yapacağız.” açıklamasında bulundu.

Yeni seçilen Birlik Başkanı Savaş’a ve yönetimine başarılar dileyerek tebriklerini ileten Başkan Nurullah Cahan ortak aklın en güzel örneğinin kentteki odalarla ortaya koyulduğunu vurguladı.

Bu birlikteliğin sürdürüleceğini kaydeden Başkan Cahan, “Esnaflarımız bizlerin her şeyi ve şehrimiz onlarla güzel. Bu güne kadar daima birlik içerisinde olduk ve şimdi bu sağlam bağları daha güzel projelerle taçlandırma vakti. Esnaf festivalleri yaptık ve bunların kapsamlarını arttırma zamanı. İnşAllah ilçelerimizi de kapsayacak şekilde esnafımızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Nazik ziyaretleri nedeniyle ben Birlik Başkanımız Atalay Savaş’a ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediye Başkanlığından Dolandırıcılık Uyarısı UŞAK'TA FIRIN VE PİDE SALONLARINA KAPSAMLI DENETİM Uşak Belediyesi Satrançseverleri Gençlik Satranç Turnuvası'nda Buluşturdu Uşak'ın vitrini artık pırıl pırıl Başkan Mehmet Çakın'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor Başkan Mehmet Çakın, Yerel Basının Temsilcileriyle Buluştu Başkan Mehmet Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret Yeni oda