Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yeni Yönetiminden Başkan Cahan'a Ziyaret

2-07-2018

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ilçe temsilcilerinin de katılımıyla Başkan Nurullah Cahan’a tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni Başkanı Atalay Savaş ve yönetimi Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Uşak’a dair yapılacak iş birlikleri ve ortaya koyulan hizmetler konuşuldu.

Tanışma mahiyetinde gerçekleşen ziyaret’te,  Uşak için yapılacak olan çalışmalar da değerlendirildi. Ziyaret sonunda açıklama yapan Birliğin yeni Başkanı Savaş, Uşak Belediyesi ortaklığında güzel işlerin başarılacağını işaret etti.

Savaş: Projelerimizde Uşak Belediyesi’ni örnek aldık

Yeni seçilen yönetim olarak kendilerine bir hedef koyduklarını belirten Savaş, “Bu yolda Uşak Belediyesini örnek aldık. Belediyemizin yapmış olduğu işleri gerek biz kurum olarak ve gerekse Uşak halkı takdirle karşıladığı için, bizlerin de projelerindeki model oldu. Belirlediğimiz projelerimizde belediyemizden de destek alacağımıza eminiz. Belediyemizle esnaf arasında şimdiye kadar olan bu birlikteliği daha ileri safhaya götürüp hem Uşak hem de ülkemiz için ne yapılması gerekiyorsa üzerimize düşeni yapacağız.” açıklamasında bulundu.

Yeni seçilen Birlik Başkanı Savaş’a ve yönetimine başarılar dileyerek tebriklerini ileten Başkan Nurullah Cahan ortak aklın en güzel örneğinin kentteki odalarla ortaya koyulduğunu vurguladı.

Bu birlikteliğin sürdürüleceğini kaydeden Başkan Cahan, “Esnaflarımız bizlerin her şeyi ve şehrimiz onlarla güzel. Bu güne kadar daima birlik içerisinde olduk ve şimdi bu sağlam bağları daha güzel projelerle taçlandırma vakti. Esnaf festivalleri yaptık ve bunların kapsamlarını arttırma zamanı. İnşAllah ilçelerimizi de kapsayacak şekilde esnafımızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Nazik ziyaretleri nedeniyle ben Birlik Başkanımız Atalay Savaş’a ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili İçerikler: 15 Temmuz, Uşak'ta İlk Geceki Ruhla Anıldı Başkan Mehmet Çakın'dan 15 Temmuz Mesajı Yeniköyden Döndü Akgün UŞAK OKÇU DOSTLAR HAMZA ÇELEBİ KOŞUSU'NDA DÜNYA REKORU KIRILDI TÜRKİYE SÜPERMOTO ŞAMPİYONASI'NIN İLK İKİ AYAĞI UŞAK TAMAMLANDI BAŞKAN ÇAKIN İSMETPAŞA CADDESİNDE TRAFİK DENETLEMESİNE KATILDI TEMİZ BİR UŞAK İÇİN UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SEFERBERLİK BAŞKAN ÇAKIN NET KONUŞTU: 3. SANAYİ SİTESİ'NİN YAPIMINA TAM DESTEK BU BAKIŞ AÇISI UŞAK'A KAZANDIRACAK: STK'LARIMIZLA VE KONSEYİMİZLE BİRLİKTE YOL ALACAĞIZ Uşak Belediyesi'nden Kaçak Satıcılara Önlem; Pazar Esnafına Kimlik Kartı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret Yeni oda