UŞAK KURTULUŞU AY YILDIZLA KARŞILIYOR

25-08-2022
Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş 100.Yıl Etkinliklerinin hazırlıkları tamamlandı. Kurtuluş haftası boyunca milli mücadele ruhunun şehrin dört bir yanında hissedilmesi içinse çalışmalarına devam eden Uşak Belediyesi kenti bayraklarla donatıyor.

Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü için kenti yoğun bir program takvimi bekliyor.  26 Ağustos itibariyle başlayacak olan ve tam 10 gün sürecek etkinliklerle kentte coşku yoğun bir şekilde hissedilecek. Tiyatrodan sergiye, gösterilerden konserlere kadar birçok etkinlik Uşak halkıyla buluşacak.

Öte yandan etkinliklerin yanı sıra fiziki olarak da şehri milli bir ruhla donatan Uşak Belediyesi, birçok bölgede sokakları bayraklarla kapladı. Çalışmalarını sürdüren ekipler, bir yandan Türk Bayrakları ile hafızalara kazınacak bir görsel oluştururken diğer yandan da vatandaşlara uzanan bir kampanya başlattı.

HEDEF 30.000 BAYRAK

Uşak Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru ile tüm vatandaşlara ev ve iş yerlerine bayrak asma çağrısında bulunuldu. Bayrak seferberliğine katkı sağlamak için sahaya da inen Uşak Belediyesi; başta Genç Kuşak Topluluğuve Zabıta Müdürlüğü olmak üzere birçok ekiple kapı kapı dolaşarak Türk Bayrağı dağıttı.

Vatandaşların da destek verdiği kampanya kapsamında kent genelinde 30.000’in üzerinde bayrağın dağıtılması hedefleniyor.
Son Düzenlemeler: 25 Austos, 2022
İlgili İçerikler: Uşak Merkez Bölme Mahallesi'nden Ayşe Özçelik UŞAK YENİ BİR SPOR KOMPLEKSİNE KAVUŞUYOR Uşak Belediyesi Bir Tesiste Daha Temel Attı UŞAK BELEDİYESİ'NDEN BİR GÜNDE İKİ AÇILIŞ BİR TEMEL ATMA BİR TANITIM PROGRAMI Uşak Sivaslı Evrenli Mahallesi'nden Hasan Cengiz UŞAK BELEDİYESİ YENİ EKİPMANLARLA GÜCÜNE GÜÇ KATTI Uşak Merkez Karaağaç ​Mahallesi'nden Ayşe Aydoğan UŞAK BELEDİYESİ BİR PROJENİN DAHA TEMELİNİ ATTI UŞAKLI KADINLAR İLK YARDIM EĞİTİMİ ALDI UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI
uşak belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Çakın bayrak dağıtımı 100.yıl 100. yıl kutlamaları