UŞAK MARANGOZLAR ESNAF ODASI KAPADOKYA'YA GÖNDERİLDİ

7-11-2018

Sivil toplum örgütleri ve esnaf odalarıyla zaman zaman düzenlediÄŸi çeÅŸitli yurt içi gezileriyle kültürel hafızayı diri tutan UÅŸak Belediyesi bu kez UÅŸak Marangozlar Esnaf  Odasını ve ailelerini  Kapadokya’ya gönderdi.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan hareket eden 180 kişilik ekip geziden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirip Başkan Cahan’a ve Uşak Belediyesi’ne teşekkür etti. Yıl içerisinde bir çok esnaf odasının kültür turlarına çıkmasına vesile olan Uşak Belediyesi, desteklerini arttırarak sürdürüyor.

Uşak Marangozlar Esnaf Odası ve ailelerinin katıldığı Kapadokya gezisi öncesi grup adına söz alan Uşak Marangozlar Odası Başkanı Ünal Akçura, ‘’Biz üyelerimizi ailelerini Kapadokya göndermesi için belediyemize talepte bulunduk. Allah razı olsun belediye başkanımız bizi kırmadı ve talebimizi yerine getirdi. Uşak Belediyesi esnaf odalarına yaptığı desteklerle adından sıkça söz ettiriyor. Emeği geçen herkese ve özellikle Başkanımız Nurullah Cahan’a çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

UÅŸak Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ä°smail Ãœnal’ın yolcu ettiÄŸi grup Kapadokya’ya doÄŸru yola çıktı.

Son Düzenlemeler: 08 Kasým, 2018
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gezi tur kapadokya marangozlar odası