UŞAK MARANGOZLAR ESNAF ODASI KAPADOKYA'YA GÖNDERİLDİ

7-11-2018

Sivil toplum örgütleri ve esnaf odalarıyla zaman zaman düzenlediği çeşitli yurt içi gezileriyle kültürel hafızayı diri tutan Uşak Belediyesi bu kez Uşak Marangozlar Esnaf  Odasını ve ailelerini  Kapadokya’ya gönderdi.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan hareket eden 180 kişilik ekip geziden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirip Başkan Cahan’a ve Uşak Belediyesi’ne teşekkür etti. Yıl içerisinde bir çok esnaf odasının kültür turlarına çıkmasına vesile olan Uşak Belediyesi, desteklerini arttırarak sürdürüyor.

Uşak Marangozlar Esnaf Odası ve ailelerinin katıldığı Kapadokya gezisi öncesi grup adına söz alan Uşak Marangozlar Odası Başkanı Ünal Akçura, ‘’Biz üyelerimizi ailelerini Kapadokya göndermesi için belediyemize talepte bulunduk. Allah razı olsun belediye başkanımız bizi kırmadı ve talebimizi yerine getirdi. Uşak Belediyesi esnaf odalarına yaptığı desteklerle adından sıkça söz ettiriyor. Emeği geçen herkese ve özellikle Başkanımız Nurullah Cahan’a çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal’ın yolcu ettiği grup Kapadokya’ya doğru yola çıktı.

Son Düzenlemeler: 08 Kasm, 2018
İlgili İçerikler: Uşak Eşme İlçesinden Sultan Dalkıran Uşak Merkezdan Süleyman Güler Uşak'ta 40 Yıllık Hasret Son Buldu Kamyoncu Esnaflarından İsmail Dinç UŞAK BELEDİYESİ'NDEN MAHALLERDE KÖŞE BUCAK TEMİZLİK Uşak Merkez'den Mehmet Sarı Uşak'ta Kara Sinekle Mücadelede Yeni Dönem UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON Uşak'ta 15 Temmuz Destanı Anıldı UŞAK BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DESTANINI NOTALARDA YAŞATTI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gezi tur kapadokya marangozlar odası