UŞAK MÜZİK DOLU BİR YAZ AKŞAMI GEÇİRDİ

5-07-2021

Şehrin Gökyüzü Notalarla Süslendi

Uşak Belediyesi tarafından yaza değer katan etkinlikler tüm hızıyla sürüyor. Dokuz gün boyunca belediyeye bağlanan dokuz mahallede tiyatro etkinlikleri gerçekleştiren Uşak Belediyesi, dün akşam eşsiz bir konserle yaz etkinliklerini sürdürdü.

Uşak Belediyesi Kent Orkestrası, Pandemi kısıtlamaları dolayısıyla uzun süredir ara verdiği konser etkinliklerine yeniden başladı. Dün akşam Huzurpark Amfi Tiyatro’da gerçekleşen Uşak’ın Sesleri gala gecesiyle üç gün sürecek yaz konserlerini başlatan Kent Orkestrası, Fatih Nacak ve Gamze Kucak solistliğinde Uşaklı müzikseverleri adeta müziğe doyurdu. Daha sonra Uşaklı sanatçı Ufuk Çakır’ın sahne aldığı ilk konsere halkın yoğun ilgisi ve coşkusu damgasını vurdu.

“Uşak’ın Sesleri”Coşkuyla İzlendi

Amfi Tiyatroyu dolduran kalabalığın hem coşkuyla müziğe eşlik ettiği hem de her yaştan müzikseverin keyifle dinlediği konser renkli görüntülere sahne oldu.

Bu akşam ve yarın akşam saat 21.00 itibarıyla20 farklı yerel sanatçılarımızın daha sahne alacağı yeni konserler düzenleyecek olan Uşak Belediyesi; vatandaşlarımıza müzik ziyafeti yaşatacak.

Pandemi sürecinde hasret kalınan kültürel etkinlikleri kısıtlamaların kalkmasıyla büyük bir heyecanla yeniden başlatan Uşak Belediyesi; sahneleri ve şehrin her noktasını farklı etkinliklerle donatmaya devam edecek.

İlgili İçerikler: Genç Kuşak Yaz Okulu Tatilin Neşesine Neşe Katacak Uşak Belediyesi ile Çevre Dostu Faaliyetler Güç Kazanıyor Uşak Merkez Kemalöz Mahallesi'nden Nurullah Özdemir UŞAK'TAN YÜKSELEN DEĞERLİ SES HAYRANLARIYLA BULUŞACAK Genç Kuşak Fest'te Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Mustafa Uğuz Uşak Eşme İstasyon Mahallesi'nden Yadikar Peker Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Ömer Aydın Türüdü Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Fatma Uzun Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Mahmut Güngör
uşak uşak belediyesi müzik mehmet çakın uşakın sesleri