​Uşak Termalde Komşu İlleri Geçecek

12-02-2016

Uşak Termalde Komşu İlleri Geçecek

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’nde günden güne gelişimin devam ettiğini, termal tesislerin ve apartların yoğun ilgiyle karşılandığını kaydetti. Cahan, “Yapacağımız çalışmalar yatırımcıların iştahını da kentimize çekecek” dedi.

Uşak Belediyesi Kayaağıl Termal Tesislerinin gelişimi adına projelerine devam ediyor. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın göreve başlamasının akabinde tesislerin değişimi ve gelişimi öncelik olarak alınırken, yapılan çalışmalarsa meyvelerini vermeye başladı. Tesislerin gelişimi adına son bir yılda 24 yeni lüks apart ve termal ana binanın yenilenmesi sağlanırken, vatandaşların istekleri doğrultusunda projelendirilen market ve restoran ve aqua park çalışmalarında sona gelindi.

Termalde ilgi çekeceğiz

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Termalde Afyonkarahisar ve Kütahya gibi kentlerle yarışan bir şehir olacağız” dedi. Uşak’ın termal kaynaklarının her anlamda değerli olduğuna dikkat çeken Cahan, “İlimizde altın gibi değerli termal suyumuz var. Kaynağımız gerek mineral bakımından, gerek sıcaklık bakımından, gerekse sağlık açısından standartların çok üstündedir. Bu nedenle kaynağımızı akılcı ve doğru bir şekilde kullanarak marka yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Öncelikle ilimizden başka şehirlere sağlık bulmak için gitmek zorunda kalan hemşehrilerimizin uzaklara gitmemesi hedefiyle başladığımız çalışmalarda artık farklı illerden misafir çeken bir il konumuna geldik.  Biz bu durumu daha çok lehimize çevirmek niyetindeyiz” ifadesini kullandı.

Termal merkezinin yanından geçecek çevre yolunun merkezin gelişimine katkı sağlayacağının da altını çizen Cahan, “Bütün faktörleri bir araya getirdiğimizde termal konusunda cazibe merkezi olacağız” şeklinde konuştu.

Vatandaşlarımız ne diyorsa o

Kayaağıl Termal Merkezi’nin gelişimi konusunda vatandaşların sesine de kulak verdiklerini bildiren Cahan, “Termalde hemşehrilerimizin fikirlerini önemseyen bir yapıdayız. Bu nedenle merkezimize gelen vatandaşlarımızın ne istediklerini değerlendirerek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu düşüncelere istinaden market ve restoran inşaatlarımızı bitirme noktasına geldik. Ayrıca vatandaşlarımızın en çok istedikleri aqua park yaz aylarında hizmete açılacak. Biz tesislerimizin daha iyi yerlere gelmesi adına ne gerekiyorsa yapacağız. Bu sayede hedeflerimize ulaşacağız” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: ​Uşak Merkez Karaağaç mahallesi'nden Ali Efe ​Uşak Merkez İkisaray Mahallesi'nden Müşerref Biber KENTE NEFES ALDIRACAK PROJE ÇOK YAKINDA HAYATA GEÇECEK ​Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden duyuru 20/09/2019 Nesilleri Birleştiren Ata Sporuna Belediyeden Tam Destek ​Uşak İle Ruanda Arasında Ekonomik İşbirliği Görüşmesi Yapıldı ​Uşak Mutlu Kentler Ligi'nde 9'uncu Sırada Yer Aldı ​Uşak'ın Yıldızı Ciritte Parlıyor ​Uşak Belediyesi Kurban Bayramı'na Hazır ​Uşak'ın Kurtuluşu Coşkuyla Kutlandı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan değişim termal marka şehirler gelişim komşu iller