Uşak Valisi Ahmet Okur Düzenlenen Törenle Yeni Görevine Uğurlandı

30-06-2017

Uşak Valisi Ahmet Okur Düzenlenen Törenle Yeni Görevine Uğurlandı

Uşak’ta yaklaşık 2 yıldır görevini sürdüren ve son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Vali Ahmet Okur düzenlenen törenle Uşak’tan ayrıldı.

Uşak Valiliği önünde gerçekleşen uğurlama törenine Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Nedim Selbisu, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri ve valilik çalışanları katıldı.

Vedalaşma töreni sonrası bir açıklamada bulunan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “ Bu bir bayrak değişimi. Büyüklerimizin uygun görmesiyle zaman zaman bu tip değişimler oluyor. Sayın Valimizle ilimize 2 yıl boyunca çok güzel hizmetlerimiz oldu. Özellikle 15 Temmuz’da güzel bir direniş gösterdik. Hep birlikte meydanlardaydık. Çok başarılı işler gerçekleştirdik. Şimdiyse yeni görevine uğurladık. Yeni görevinde ve yeni hayatında kendisine başarılar diliyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Yeni Vali Bu Akşam Geliyor

Yaklaşık 2 yıldır kurumlar arası iş birliği mantığıyla pek çok başarıya imza atıldığını yineleyen Başkan Cahan, yeni valinin de bu akşam Uşak’a geleceğini dile getirdi.

Başkan Cahan, “ Bu güne kadarki süreçte olduğu gibi Uşak’a kim bir çivi çakmışsa başımızın üzerinde yeri var. Bundan sonra da Uşak,  gerek ulusal gerekse uluslar arası arenada kendisini göstermeye devam edecek. Şehrimizin eski Valisi Ahmet Okur ile olduğu gibi yeni valimizle de güzel işler için çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” diye konuştu.

“Uşak’ı Hep İyilik ve Hayırla Hatırlayacağım”

Öte yandan bir veda mesajı yayınlayan Vali Ahmet Okur, “Uşak’a atandığım ve göreve başladığım ilk günden itibaren milletime ve devletime hizmet etme heyecanım ve siz kıymetli vatandaşlarımın destek ve dualarıyla birlikte bu şehirde hep beraber çok önemli işlere imza attığımıza inanıyorum. Misafirperver insanı, harika doğası, köklü tarihi ve medeniyeti ile kendisine gönülden bağlayan bu kadim şehirden ayrılmanın hasretini içimde yaşayacağımı ifade etmek isterim. 30 yıla yaklaşan mülki amirlik görevimin Vali olarak Uşak’ta geçirdiğim süresini hep iyilik ve hayırla hatırlayacağım.”ifadelerine yer verdi.

Okur ekip ruhu ve heyecanıyla çalışmaların yürütüldüğünü belirttiği açıklamasında, “Hizmetinde bulunduğum devletim ve aziz milletimizle 15 Temmuz gibi hain ve bir o kadar da dehşetli darbe ve işgal girişimine karşı millet olarak birbirimize kenetlenerek vatanımıza, bayrak ve bağımsızlığımıza bağlılığımızı göstererek atlattık. Bundan sonra gelecek tehdit ve tehlikelere karşı da bilinçlendik ve kenetlendik. İlimizin gelişmesine, kalkınmasına ve tanıtımına ağırlık vermeye çalıştık, özellikle eğitim konusunda etkisi önümüzdeki yıllarda da net biçimde görülecek projeleri kıymetli öğretmenlerimizin gönüllü heyecan ve gayretleriyle birlikte uygulamaya koyduk. Şehitlerimizin ailelerine, kahraman gazilerimize, yoksula, yalnız olmadıklarını ihsasen Uşakla bütünleşmelerini sağlamaya çalıştık, misafirleri olduk, misafirliklerinden şeref ve huzur aldık.” diye konuştu.

Okur, il çapında yürütülen faaliyetler kapsamında köylere kadar ulaşarak yaşam standartlarının arttırılması için çalıştıklarını aktardı.

Ayrıca Vali Ahmet Okur sabah saatlerinde Uşak Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Nurullah Cahan’la sohbet eden Vali Okur’a, Başkan Cahan tarafından madalyon tasarımlı Uşak halısı hediye edildi.

İlgili İçerikler: Ahmet Aydemir Ahmet Keleş Banaz İlçesinden, Ahmet Çelik Ahmet Gökhan Anruz Ahmet Akdağ BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ahmet okur uşak valiliği uğurlama töreni