Uşak'ın Gençlerinden, Başkan Cahan'a Teşekkür

25-02-2019

Genç Memur-Sen Uşak Teşkilatı Cahan’a Misafir Oldu

Genç Memur-Sen Uşak  İl Temsilciliği tarafından Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette ortaya koyulan iş birliğine vurgu yapıldı.

Uşak’ta bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla güçlü bir diyalog içerisinde olan ve kente yönelik projelerini sağlanan ortak akıllahayata geçiren Uşak Belediye BaşkanıNurullah Cahan, bu kez genç misafirlerini ağırladı. Birçok proje üreterek gençleri hayata hazırlayan, çeşitli alanlarda tecrübe ve beceri kazandıran, ayrıca üretilen projelere de destek sağlayan Cahan’a bu kez Genç Memur-Sen Uşak İl Yönetimi misafir oldu.

Sağlanan bağ ile güzel sonuçlar alındığına işaret eden Uşak Genç Memur-Sen İl Başkanı Soner Akyıldız, “Biz başkanımızı çok sevdik, çok samimi ve candan bulduk. Belediye Başkanımız bizlerin gençlerle alakalı projelerinde önemli destekler sağladı. Kendilerine teşekkür mahiyetinde ziyarette bulunmak istedik.” dedi.

Genç Memur-Sen Uşak İl Başkanı Soner Akyıldız’a ve yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini ileten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise ortak akla vurgu yaparak şunları aktardı:

“Özellikle tarihi değerlerimizin, kültürümüzün temsilcisi şahsiyetlerin liselerimizde, ortaokullarımızda, gençlerimize tanıtılması anlamında güzel projeler ürettik. Kitaplar dağıttık, sınavlar yapıldı ve sonrasında hediyeler verildi. Güzel bir iş birliğiydi. Sağ olsunlar bugün de teşekkür ziyaretine geldiler. Biz onlara teşekkür ediyoruz. Adı üzerinde Genç Memur-Sen… İnşallah genç arkadaşlarımız bu devlete, bu vatana, bu millete güzel hizmetler yapacaklar. Bizler de el birliği ile onlarla olmayı sürdüreceğiz.”

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret genç memur sen