UŞAK'IN MAYKIL FİKRET'İ DANSIYLA MOTİVE EDİYOR

5-11-2021

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Fikret Ayvalı bazen mesai öncesi bazense iş bitiminde yaptığı şovla ekibinin motivasyon kaynağı.

Yaklaşık altı yıldır Uşak Belediyesi bünyesinde çalışan ve çocukluğundan bu yana hayranı olduğu Michael Jackson danslarıyla tanınan47 yaşındaki Ayvalı, yaptığı küçük gösterilerle hem kendisine hem de ekibine enerji veriyor. Fikret Ayvalı’ya, yaptığı şovlar nedeniyle arkadaşları tarafından “Maykıl Fikret” deniyor.

Her seferinde şehrin farklı noktasında figürlerini konuşturan ve ekip arkadaşlarının alkışlarla eşlik ettiği Uşak’ın Maykıl Fikret’i temizlik yaptığı esnada da neşesini yüksek tutuyor.

1990 yılından bu yana Michael Jackson’ı dinlediğini ve müziklere dansla eşlik ettiğini kaydeden Fikret Ayvalı, “Güzel bir enerji. Dans ederken bir anda 25 yıl geriye dönüyorum ve kendimi genç hissediyorum. Bu coşku içimden geliyor.” dedi.

Gördüğü ilgi ve destekten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Ayvalı, güzel bir ortam oluştuğunu paylaştı.

Yapılan işin, Maykıl Fikret ile daha keyifli hale geldiğini dile getiren mesai arkadaşları ise dans sayesinde yorgunluklarını attıklarını söyledi.

Son Düzenlemeler: 08 Kasm, 2021
İlgili İçerikler: UŞAK'IN EN BÜYÜK ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI BAŞKAN ÇAKIN VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR UŞAK'IN İLK VE EN BÜYÜK MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR Uşak Belediyesi'nden Atlı Cirit Spor Kulüplerine Destekler Devam Ediyor UŞAK BELEDİYESİ ALTYAPIYA YATIRIM YAPMAYADEVAM EDİYOR Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor
uşak uşak belediyesi mehmet çakın maykıl fikret dans