Uşak'ın Tanıtımı El Birliği İle Olacak

23-06-2017

Turizm Tanıtım ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İşbirliği Komisyonu Uşak Belediyesi hizmet binası toplantı salonunda Başkan Cahan ile bir araya geldi.

Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerinden oluşan Turizm Tanıtım ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İşbirliği Komisyonunun toplantısına Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı.

Uşak’ın tarihi ve turistik mekanlarının gün yüzüne çıkartılması ve değer kazandırılması konusunda çalışmalarını sürdüren komisyona Başkan Nurullah Cahan tam destek verdiğini belirtti. Şehrin tanıtımı için el ele verilmesinin önemine vurgu yaparak Uşak Belediyesi olarak gereken her şeyi yapmaya hazır olduklarını ve hali hazırda çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Başkan Cahan, "Uşak bizim şehrimiz ve her değeri bizim için çok önemli. Şehrimiz tarihi, sanayisi, turizmi, sosyal alt yapısı ile değerlendirilmeyi ve ülke gündeminde en iyi şekilde tanıtılmayı hak ediyor. Bu kapsamda da İl Genel Meclisi ile Belediye Meclisimiz ortak çalışma alanı oluşturdular. Şehrimiz ortak akılla bu günlere geldi. Bundan sonra da bu çalışmalarla üst noktalara çıkacak." dedi.

Uşak’ta tanıtılmayı bekleyen çok fazla değer olduğunu aktaran Cahan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Uşak Halısından Ulubey Kanyonlarına, Karun Hazinelerinden atlı cirite kadar bir sürü tarihi ve turistik imkanlara sahip bir şehiriz. Bunları şehrimiz adına değerlendirmemiz gerekiyor. Ve inşallah İl Genel Meclisi ile Belediye Meclisimiz el ele vererek bu çalışmalarımızı en üst noktaya taşıyacağız. Desteklerinden dolayı üyelerimize ve komisyon başkanımıza çok teşekkür ediyoruz."

UŞAK İÇİN HERKES EL ELE VERECEK

Uşak Turizm ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İşbirliği Komisyonu Başkanı İbrahim Cevher, "İl Genel Meclisi Uşak Turizm Tanıtım ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İşbirliği Komisyonu olarak meclis üyesi arkadaşlarımızla Uşak Belediye’mizi ziyaret ediyoruz. İlimizin tanıtımı konusunda Belediyemizle istişareler halindeyiz. Bu toplantımız sonucunda da bazı çalışmalarımıza yön vereceğiz. Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’da toplantımıza bizzat katılarak, ilimizin tanıtımı noktasında her zaman destek olacaklarını belirttiler. Valilik bünyesinde oluşturduğumuz komisyonumuz şehrimizin turizm tanıtımı noktasında Belediyemiz ve İl Genel Meclisi olarak çalışmalarımızı birlikte yürütmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET Naile Demirel ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI Cemile Yüksel BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK Hasan Ali Özbilen GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE Dilek Kaya
uşak uşak belediyesi nurullah cahan turizm tarih