Uşaklı Minikler İzmir'de İzleyenleri Büyüledi

31-05-2018

Uşak Belediyesi Çocuk Sesler Korosu İzmir’de katıldığı festivalden ödülle döndü. Minikler izleyenleri hayran bıraktı.

İzmir'de düzenlenen Mozart Akademi 4'üncü Polifonik Korolar Festivaline katılan 50 koro içerisinde yer alan Uşak Belediyesi Sanat Akademisi çocuk Sesler Korosu sahnede seslendirdiği dört eserle büyük beğeni topladı. Merve Nur Kale'nin çalıştırıcı ve şefliğini yaptığı koroya, piyanoda Erdem Küçükayvaz, gitarda Atalay Kayaalp, ritimde Halil Özkan eşlik etti.

Çocukların aileleri ile Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü sahne performansıyla göz dolduran minikleri yalnız bırakmadı. İzleyiciler, sahne performansın ardından Uşak’ın miniklerini ayakta alkışladı.

45 Koristin sahne aldığı geniş kapsamlı festivalde Uşak Belediyesi Sanat Akademisi Çocuk Sesler Korosu, Türkiye Polifonik Korolar Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Apaydın ve emekli öğretim görevlisi koro şefi, ses eğitimcisi Prof. Dr. Suna Çevik başta olmak üzere tüm jüri üyelerinden büyük övgü aldı.

Birçok kategoride ödülün dağıtıldığı festivalde, Uşaklı çocuk sesler, Müzikalite- Müzikal Dinamikler başarı ödülüne layık görüldü.

Aileler, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a sanata ve sanatçıya, kentin gençlerine bu kadar destek veren ilk Başkan olduğunu belirterek teşekkür etti.

İlgili İçerikler: Ali Cemal Uşaklıgil DOWN SENDROMLU MİNİKLER İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN Uşaklı Gazilere Gaziler Günü Hediyesi Uşaklılar geleceği için Atapark'ta buluştu UŞAKTA MİNİKLER SABAHA UŞAK BELEDİYESİ'NİN SÜRPRİZİYLE UYANDI MİNİKLER, UŞAK'TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN SÖYLEDİ UŞAKLI MİNİKLER UŞAK BELEDİYESİ GEÇİCİ BAKIM EVİ'NDEKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİ UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan sanat akademisi çocuk sesler korosu yarışma ödül.ilgi