Uşak'ta 80 Bin Karanfille Anlamlı Etkinlik

10-11-2018

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. ölüm yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte Uşak halkının katılımıyla 80 bin karanfille Türk Bayrağı ve Atatürk silüeti oluşturuldu.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte 80 bin karanfille Türk Bayrağı ve Atatürk silüeti için Uşak halkı bir araya geldi. Etkinliğe Uşak halkının yanı sıra, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ak Parti Uşak Gençlik Kolları ve Yönetim Kurulu, Sivil Toplum Kuruluşları, kamu kurumları ve Başak Anaokulu’nun minik öğrencileri katıldı.

Başak Anaokulu’nun minikleriyle sohbet ederek yakından ilgilenen Başkan Cahan, onlarla beraber Türk Bayrağı silüetin tamamlanması için alana karanfiller yerleştirirdi.

Atatürk’ün 80. Ölüm Yıl Dönümüne İthafen 80 Bin Karanfil

Etkinliğe katılan Uşak Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Atalay Savaş etkinlikte oluşturulan silüette 80 bin karanfil kullanıldığını bunun nedenin Atatürk’ün 80. ölüm yıl dönümü olduğu belirtti. “Ata’mızı anmak adına hazırlıklarda bulunduk. Katkılarından dolayı Sayın Vali’mize ve Sayın Belediye Başkanı’mıza teşekkür çok ederiz. Bünyemizde bulunan Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası’na da katkılarından ve organizasyonundan dolayı çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

Türk Bayrağı ve Atatürk Silüeti ile Birlikte 10 Kasım’da Anma Töreni Gerçekleşecek

Başkan Nurullah Cahan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümünde 80 bin karanfille Türk Bayrağı’yla birlikte onu yâd ediyoruz. 10 Kasım’da bu silüetle birlikte burada anma törenlerini gerçekleştireceğiz. Ben yine bir ilki gerçekleştirmenin, özellikle minik yavrularımızla birlikte karanfillerle Ata’mızı anmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek sözü Vali Funda Kocabıyık’a bıraktı. Vali Kocabıyık, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümün 80. yıl dönümü. Bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. İlkler şehri Uşak’ımızda böyle bir etkinlik yaptıkları için de Esnaf ve Sanatkârlar Oda’mıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir etkinlik oldu” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Kurtuluş Haftası Etkinlikleri Aydilge ve Gece Yolcuları İle Son Buldu DRİFT TUTKUNLARINA NEFES KESECEK ETKİNLİK Uşak Belediyesi'nden "Atatürk'ü Anma Günü" İçin Anlamlı Video Uşak Belediyesi'nden Renkli Etkinlik UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİNDE VATANDAŞLARA VERİLMEK ÜZERE BAYRAK ALIMI Uşak Belediyesi'nden Hayvan Dostları İçin Anlamlı Proje UŞAK'TA AHİLİK HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor Uşak'ta Gaziler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Başladı
Uşak’ta 80 Bin Karanfille Anlamlı Etkinlik