Uşak'ta Bahara Merhaba Tenis Turnuvasında Kuralar Çekildi

2-05-2018

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Bahara Merhaba Tenis Turnuvası Başkan Nurullah Cahan’ın ilk kuraları çekmesiyle başladı.

Uşak Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bahara Merhaba Tenis Turnuvası, Huzurpark spor tesislerinde Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın katılımıyla başladı. 18 yaş üzeri bay ve bayanlardan oluşan toplamda 80 sporcunun katıldığı turnuvanın ilk gününde rakipleri belirlemek üzere kuralar çekildi. Eleme sistemiyle kazananın belirleneceği turnuva 12 Mayıs tarihine kadar mücadelelere ev sahipliği yapacak. Öte yandan katılımcılara çeşitli hediyeler verilecek.

Tansu Bulut: Uşak sporda değer kazanıyor

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın desteklerine vurgu yapan Tenis İl Temsilcisi Tansu Bulut, “Geçtiğimiz yıl 60 olan katılımcı sayısını sağolsun Belediye Başkanımızın destekleriyle 80’e çıktı. Büyük bir katılım var. Sporcularımızı yeni başlayan ve master olarak iki gruba ayırdık. İnşallah Uşak’ta bu tarz daha fazla organizasyon yaparak bu sayıyı çoğaltmaya çalışacağız.” dedi. Bulut, 2-3 Haziran’da 16 yaş hafta sonu Türkiye Şampiyonası’nın Uşak’ta yapılacağını paylaşarak kentten yaklaşık 20 sporcunun katılacağını bildirdi.

Başkan Nurullah Cahan: Uşak’ta spor kültürü yaygınlaşıyor

Uşak’ın sporun başkenti olacak bir şehir olduğunu ifade eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hemen hemen her spor dalında iyi bir potansiyelin barındırıldığını ve vatandaşların spora yatkın olduğunu belirtti. Başkan Cahan, “Belediye olarak biz de bu potansiyeli canlandırarak desteklerimizi ortaya koyuyoruz. İşte bu anlamda hayata geçirdiğimiz turnuvalarımızdan bir tanesi de tenis. Her yaş grubundan büyük bir ilgi var. İl Temsilcimiz değerli Tansu hocamız tenis alanında gelişime öncülük ediyor ve bizler de Belediye olarak desteklerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

Ata sporu Cirit’in daha iyi bir noktaya gelmesi adına da çalışmalar ortaya koyduklarını kaydeden Cahan, UTAŞ Uşakspor ile futbolda kazanılan şampiyonluğa ve dün karşılanan UTAŞ Uşakspor Karate takımının Türkiye’yi temsil eden miniklerine işaret etti. Sporun yanında olan bir belediyecilik anlayışı ile sporda daha iyi noktalara gelindiğini, kısa sürede çok sayıda başarı yakalandığını belirtti. Uşak halkıyla her konuda omuz omuza yürüdüklerini söyledi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan daha sonra sporculara baklava ikramında bulundu.

İlgili İçerikler: ANITTEPE TOKİ İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası'nda İlk Servis Atıldı ZAFER TENİS TURNUVASINDA ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi UŞAK BELEDİYESİ MASA TENİSİ TURNUVASI TAMAMLANDI CUMHURİYET TENİS TURNUVASI'NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU 3. Kum Voleybolu Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ UŞAK BELEDİYESİ TENİS TURNUVASI BAŞLADI Halı Saha Futbol Turnuvası ve Tenis Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan spor turnuva kura tenis geleneksel