UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI

20-03-2023

Uşak’ta misafir edilen depremzedelere moral olması adına Uşak Belediyesi ve kentteki atlı cirit spor kulüpleri ortaklığında özel bir etkinlik yapıldı. Etkinliğe Uşak Vali Vekili Muammer Balcı, Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman ve il protokol üyeleri katıldı. Gösteri maçında yer alan atlı cirit spor kulüpleri de depremzedeler için toplanan gıda yardımlarına katkıda bulundu.

Uşak Belediyesi Kalfa Cirit Sahası’nın ev sahipliği yaptığı etkinlikte ilk olarak Mısır Odunu gösterisi yer aldı. Daha sonra depremde hayatını kaybeden vatandaşlar ve geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren cirit sporcusu Yasin Himmet Yılmaz adına Yasin-i Şerif okutuldu. Depremzedelerin ve Uşaklıların buluştuğu etkinlikte A-B ve C-D takımları olarak 4 takım, 2 gösteri maçı oynadı. Gösteri maçlarında toplamda 33 atlı cirit sporcusu yer aldı.

Çakırlar Spor Kulüp Başkanı Orhan Güçlü, “Böyle güzel bir etkinlikte bulunduğumuz için çok mutluyuz ve belediyemize bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Çok üzücü günler yaşadık, inşallah son olur. Depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Etkinliğe katılan Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, cirit sporunun Uşak’ı temsil ettiğini belirterek “Şehirde 7000’e yakın depremzede misafirimiz var. Biz de Uşak Belediyesi olarak onlara farklı bir etkinlik yapmak, içinde oldukları psikolojik durumdan kurtarmak amacıyla bugün burada toplandık. Etkinliğe katılan il protokol üyelerine, spor kulüplerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Son Düzenlemeler: 21 Mart, 2023
İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU UŞAK'TA İKİ PROJENİN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR UŞAK'TAKİ YAĞIŞLAR MECLİS GÜNDEMİNDE KONUŞULDU ÇARŞI UŞAK'TA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL
uşak cirit mehmet çakın