Uşak'ta Koronavirüse Karşı Termal Kameralı Önlem

23-03-2020

Uşak Belediyesi, koronavirüsün şehirde yayılmasını engellemek amacıyla yürüttüğü titiz çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek kurum girişine termal kamera yerleştirdi.

Koronavirüse karşı etkili bir mücadele yürüten ve daha önce temizlik, dezenfekte, bankların kaldırılması gibi birçok çalışmayla gündeme gelen Uşak Belediyesi, bu kez aldığı önlemlere termal kamerayı da ekledi.

Uşak Belediyesi ana hizmet binasının girişine yerleştirilen termal kamera sistemi ile kuruma gelen vatandaşların ateşleri anlık olarak ölçülmeye başlandı.

Hem hastalığın teşhisine katkı sağlamayı hedefleyen hem de vatandaşların ve personellerin bulaşıcı hastalık nedeniyle mağduriyet yaşamasını engelleyen Uşak Belediyesi ayrıca kurum içerisine sosyal mesafeyi sağlayacak uyarı levhaları yerleştirdi.

Vatandaşlar tarafından da büyük bir beğeni toplayan uygulamada vücut ısısı 38 derece ve üzerinde olanlar sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.

Uşak Belediyesi personelleri, hastalığa karşı çeşitli uyarılarda da bulunarak vatandaşları her kata yerleştirilen dezenfektan noktalarına yönlendiriyor.

Son Düzenlemeler: 23 Mart, 2020
İlgili İçerikler: UŞAK'TA DEZAVANTAJLI ÇOCUKLAR SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİ Uşak'ta Oğuzhan Koç Rüzgarı Esti Gelin Helvası Gülümsetti UŞAK'TA KURTULUŞUN 100. YILI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE TAÇLANDI UŞAK'TA KURTULUŞ COŞKUSU TÜRKİYE'NİN BİR İLKİ DAHA UŞAK'TA YAPILDI KAYAAĞIL TERMAL TESİSİ'NDE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI Gençliğe Yapılan Yatırım Karşılık Buldu UŞAK'TAN YÜKSELEN DEĞERLİ SES HAYRANLARIYLA BULUŞACAK UŞAK'TA SÜPERMOTO VE OHVALE MİNİGP RÜZGARI GENÇ KUŞAK'TAN UŞAK'A YEŞİL HAZİNE
uşak uşak belediyesi mehmet çakın termal kamera vücut ısısı