Uşak'ta Koronavirüse Karşı Termal Kameralı Önlem

23-03-2020

Uşak Belediyesi, koronavirüsün şehirde yayılmasını engellemek amacıyla yürüttüğü titiz çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek kurum girişine termal kamera yerleştirdi.

Koronavirüse karşı etkili bir mücadele yürüten ve daha önce temizlik, dezenfekte, bankların kaldırılması gibi birçok çalışmayla gündeme gelen Uşak Belediyesi, bu kez aldığı önlemlere termal kamerayı da ekledi.

Uşak Belediyesi ana hizmet binasının girişine yerleştirilen termal kamera sistemi ile kuruma gelen vatandaşların ateşleri anlık olarak ölçülmeye başlandı.

Hem hastalığın teşhisine katkı sağlamayı hedefleyen hem de vatandaşların ve personellerin bulaşıcı hastalık nedeniyle mağduriyet yaşamasını engelleyen Uşak Belediyesi ayrıca kurum içerisine sosyal mesafeyi sağlayacak uyarı levhaları yerleştirdi.

Vatandaşlar tarafından da büyük bir beğeni toplayan uygulamada vücut ısısı 38 derece ve üzerinde olanlar sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.

Uşak Belediyesi personelleri, hastalığa karşı çeşitli uyarılarda da bulunarak vatandaşları her kata yerleştirilen dezenfektan noktalarına yönlendiriyor.

Son Düzenlemeler: 23 Mart, 2020
İlgili İçerikler: Uşak'ta 40 Yıllık Hasret Son Buldu İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ BAĞLI KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE 800 ADET 25 KG UŞAK'TAKİ SIKI DENETİMLER SÜRÜYOR. MARKETLER MERCEK ALTINDA UŞAK'TA ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR Koronavirüs önlemleri Başkanla halkın arasına giremedi UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ UŞAK'TA KAPSAMLI SAĞLIK TEDBİRLERİ Salgınlara Karşı Alınması Gereken Tedbirler FUTBOLDA ÖZLENEN TABLO UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİ UŞAK'TA ÜÇ BİN ÇOCUK İLK KEZ TİYATRO İZLEMENİN KEYFİNİ ÇIKARDI
uşak uşak belediyesi mehmet çakın termal kamera vücut ısısı