UŞAK'TA PARK VE BAHÇELER ARTIK DAHA BAKIMLI

21-10-2019

Uşak Belediyesi, tüm birimleriyle programlı saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gün  gerçekleştirdikleri rutin işlerin yanı sıra, vatandaştan gelen talepler doğrultusunda hızlıca harekete geçen ekipler ihtiyaca cevap verme noktasında yoğun mesai harcıyor.

Bu doğrultuda çalışan Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehirdeki tüm çocuk parkları, mesire alanları, yeşil alanların bakım, onarım ve tesisi konusunda tüm ekibiyle saha çalışmalarına devam ediyor.

Parkların dinlenme alanlarının tamirinden, çocuk parklarlarındaki oyun alanlarının bakımına, piknik yerlerinin temizliğinden refüj düzenine, kurumuş ve tehlike arz eden otların biçilmesine kadar Uşak'a geniş bir yelpazede hizmet sunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, daha önce köy olan ve mahalle olarak merkeze bağlan Çevre, Hacıkadem, Kuyucak, Bölme, Karaağaç, İkisaray, Muharremşah ve Kalfa mahallelerinde bulunan parkların bakım onarım çalışmalarını tamamlama noktasına geldi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; "Bu bölgelerde ve şehir genelinde temizlik, tırpan, oyun grubu ve açık alan spor aletleri tamiratlarına başlanmıştır. Parklarımızdaki eksiklikler tespit edilmiş olup program dahilinde çalışmalar devam edecektir. Vatandaşlarımız, park, bahçe, yeşil alanlar, oyun alanlarıyla ilgili her türlü konuda bize Alo 153 üzerinden ulaşabilir." denildi
Son Düzenlemeler: 21 Ekim, 2019
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK'TA İKİ PROJENİN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI UŞAK'TAKİ YAĞIŞLAR MECLİS GÜNDEMİNDE KONUŞULDU UŞAK BELEDİYESİ ARTIK E-DEVLETTE ÇARŞI UŞAK'TA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANIYOR UŞAK'TAN BESNİ'YE GÖNÜL BULUŞMASI UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI
UŞAK'TA PARK VE BAHÇELER ARTIK DAHA BAKIMLI