UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ

21-03-2020

Uşak Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı kent genelinde yürüttüğü etkin faaliyetlerine bir yenisi daha ekledi. Sosyal mesafenin korunması ve vatandaşların yakın temasının engellenmesi amacıyla banklar kaldırıldı.

Uşak’ta vatandaşların yoğun olarak bulunduğu pazar yerlerinde, duraklarda, ibadethanelerde, otobüslerde ve kamu binaları başta olmak üzere birçok noktada detaylı temizlik ve dezenfekte çalışması yapan Uşak Belediyesi, bu kez özellikle yaşlı vatandaşların kullandığı bankları kaldırma kararı aldı.

Yapılan tüm uyarılara rağmen kullanılmaya devam edilen caddelerdeki, parklardaki ve cami çevrelerindeki banklar ekipleri harekete geçirdi.

Şehir merkezinde bulunan tüm banklar Uşak Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce toplanarak Belediye deposuna kaldırıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uşak Belediyesi, sürecin başarılı yürütülmesinin vatandaşlar tarafından tedbirlere uyulmasına bağlı olduğunu hatırlatarak şu çağrılarda bulundu:

“Halkımız, devletimizin kurumları tarafından yapılan resmi açıklama ve uyarıları yakından takip etmeli ve alınan kararları dikkatle uygulamalıdır. Bu süreçten en az hasarın alınması ve hızlı bir şekilde normal günlerimize dönebilmek için, en temel konu tedbirlerin uygulanmasıdır. Halkımızın hassasiyetle yaklaşacağından şüphemiz yoktur.” denildi.

Bankların toplandığını gören vatandaşlarsa karara destek vererek doğru bir çalışma olduğunu dile getirdi

Öte yandan Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sağlık tedbirleri kapsamında açık olan işletmelerde üretim sürecindeki titizliğe, geçici süre kapatılan işletmelerin karara uyup uymadığına ve haksız rekabeti önlemek üzere fiyat artışlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Son Düzenlemeler: 23 Mart, 2020
İlgili İçerikler: Banaz Otuzbir Ağutos Mahallesinden Ayşe Özbakır BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI UŞAK'TA SÜPERMOTO VE OHVALE MİNİGP RÜZGARI UŞAK MÜZİK DOLU BİR YAZ AKŞAMI GEÇİRDİ UŞAK'TA GÖRME ENGELLİ BİREYLER İÇİN ÖZEL MENÜ "ATIK YAĞLARINI BİRİKTİRENE HEDİYE GELİYOR" Haberi Hakkında GENÇ KUŞAK'TAN UŞAK'A YEŞİL HAZİNE DOWN SENDROMLU MİNİKLER İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN Uşak Belediyesi'nden Bir Gençlik Projesi BAŞKAN ÇAKIN'DAN GÖRME ENGELLİ BİREYLER İÇİN FARKINDALIK HAREKETİ
uşak Belediyesi