UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ

21-03-2020

Uşak Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı kent genelinde yürüttüğü etkin faaliyetlerine bir yenisi daha ekledi. Sosyal mesafenin korunması ve vatandaşların yakın temasının engellenmesi amacıyla banklar kaldırıldı.

Uşak’ta vatandaşların yoğun olarak bulunduğu pazar yerlerinde, duraklarda, ibadethanelerde, otobüslerde ve kamu binaları başta olmak üzere birçok noktada detaylı temizlik ve dezenfekte çalışması yapan Uşak Belediyesi, bu kez özellikle yaşlı vatandaşların kullandığı bankları kaldırma kararı aldı.

Yapılan tüm uyarılara rağmen kullanılmaya devam edilen caddelerdeki, parklardaki ve cami çevrelerindeki banklar ekipleri harekete geçirdi.

Şehir merkezinde bulunan tüm banklar Uşak Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce toplanarak Belediye deposuna kaldırıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uşak Belediyesi, sürecin başarılı yürütülmesinin vatandaşlar tarafından tedbirlere uyulmasına bağlı olduğunu hatırlatarak şu çağrılarda bulundu:

“Halkımız, devletimizin kurumları tarafından yapılan resmi açıklama ve uyarıları yakından takip etmeli ve alınan kararları dikkatle uygulamalıdır. Bu süreçten en az hasarın alınması ve hızlı bir şekilde normal günlerimize dönebilmek için, en temel konu tedbirlerin uygulanmasıdır. Halkımızın hassasiyetle yaklaşacağından şüphemiz yoktur.” denildi.

Bankların toplandığını gören vatandaşlarsa karara destek vererek doğru bir çalışma olduğunu dile getirdi

Öte yandan Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sağlık tedbirleri kapsamında açık olan işletmelerde üretim sürecindeki titizliğe, geçici süre kapatılan işletmelerin karara uyup uymadığına ve haksız rekabeti önlemek üzere fiyat artışlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Son Düzenlemeler: 23 Mart, 2020
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Bir Eylül Sanayi Sitesi Yağmur Suyu Hattına Kavuşuyor HER KULAÇ BAŞARIYA ATILAN BİR ADIM Birol Kurtuluş UŞAK'TA İKİ PROJENİN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI Birol Satılmış BİRBİRİNDEN GÜZEL ÜRÜNLER ZÜMRA KADIN EL EMEĞİ PAZARINDA UŞAK'TAKİ YAĞIŞLAR MECLİS GÜNDEMİNDE KONUŞULDU UŞAK BELEDİYESİ İLE ENGELLER BİR BİR KALKIYOR GURBETÇİ FESTİVALİ UNUTULMAZ BİR KAPANIŞ YAPTI
uşak Belediyesi