Uşak'ta şehrin dört bir yanına el dezenfekte noktaları kuruluyor

3-04-2020

Koronavirüse karşı etkili bir süreç yürüten Uşak Belediyesi tarafından şehrin çeşitli noktalarına el dezenfektanları yerleştirildi. Çalışmalar yeni noktaların eklenmesiyle sürdürülüyor.

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de yayılmaya devam eden koronavirüs salgınına karşı bir yandan bakanlıklar düzeyinde tedbirler alınırken diğer taraftan da yerel yönetimler yoğun bir mücadele yürütüyor.

Bu kapsamda faaliyetlerini etkili bir biçimde sürdüren ve her geçen gün yeni önlemler hayata geçiren Uşak Belediyesi, bu kez ilk etapta şehrin 25 farklı noktasına el dezenfektanı yerleştirmek üzere harekete geçti.

En işlek noktalar arasında bulunan İsmetpaşa Caddesi’nde başlayan çalışmalar, otobüs durakları, işçi servis noktaları ve pazar yerleri başta olmak üzere birçok ortak kullanım alanında uygulanıyor.

Üzerinde uyulması gereken kuralların yer aldığı ve halkın beğenisini kazanan dezenfektan noktaları, faaliyete geçmesiyle birlikte yoğun bir şekilde kullanılmaya başlandı.

Uşak Belediyesi daha önce de kurum girişine yerleştirdiği termal kamera, bünyesinde gerçekleştirdiği steril maske üretimi, online spor eğitimleri ve psikolog desteği gibi birçok özel projeyle vatandaşların takdirini toplamıştı.

İlgili İçerikler: Kurban Kesim Noktaları ve Uyulması Gereken Kurallara İlişkin Duyuru Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti UŞAK BELEDİYESİ'NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ UŞAK BELEDİYESİ DÖRTYOL SOSYAL TESİSLERİNDEKİ MASALARIN TAMİRİNDE KULLANILMAK ÜZERE MALZEME ALIMI DO UŞAK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN ŞEHRİN BELİRLİ NOKTALARINDA ÖZEL YUVALAR YERLEŞTİRDİ UŞAK BELEDİYESİ VE KIZILAY ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE UŞAK'A YENİ KAN ALMA BİRİMİ KURULUYOR ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR 2019 Yılı Kurbanlık Satış ve Kesim Noktaları... Kurbanlık satış noktalarında parsel işgal ücretleri belli olmuştur. AŞIKLAR ŞEHRİNDE EN KAPSAMLI İLK AŞIKLAR BULUŞMASI
uşak uşak belediyesi mehmet çakın koronavirüs el dezenfektanı