UŞAK'TA SÜPERMOTO VE OHVALE MİNİGP RÜZGARI

11-07-2021

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Uşak Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan Türkiye Süpermoto Şampiyonası ve Ohvale MiniGp Kupası birinci ayak yarışları sona erdi.

Uşak Belediyesi Süpermoto Pisti’nde Cumartesi günü antrenman ve sıralama mücadelesi yapılan şampiyonada, Pazar günü nefes kesen yarışlar izlendi.

Şehir içinden ve şehir dışından katılımın oldukça yoğun olduğu mücadelede, Ohvale Büyükler sınıfındaki ikinci yarışın startını Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın verdi.

Şampiyonada Open kategorisinde Ata Kahvecioğlu, 85cc'de Baran Bulut Kocaman, 50cc'de Poyraz Bor, 65cc'de Ahmet Berkay Sarıay, S3'de Koray Kehya ve Senior'da Yasin Işık birinciliği yakaladı.

Ohvale Büyükler'de Furkan İdgü, Türkiye’de ilk kez düzenlenen Ohvale MiniGP’de ise Ahmet Berkay Sarıay birinci oldu.

Kazanan sürücüler Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman’ın elinden ödüllerini alırken; sporcuları tebrik eden Başkan Çakın bu tarz etkinliklerin her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.

Organizasyonu ve sporcuları kentte ağırlamaktan keyif duyduklarını ifade eden  Çakın, “Uşak bu alanda örnek tesislerden bir tanesine sahip. Türkiye’nin dört bir tarafından 8 kategoride ve 50’nin üzerinde yarışçımız pistimizde kıyasıya mücadele verdi. Ben organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Son Düzenlemeler: 12 Temmuz, 2021
İlgili İçerikler: UŞAK'TA İKİ PROJENİN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI UŞAK'TAKİ YAĞIŞLAR MECLİS GÜNDEMİNDE KONUŞULDU ÇARŞI UŞAK'TA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANIYOR UŞAK'TAN BESNİ'YE GÖNÜL BULUŞMASI UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI UŞAK'TA DEZAVANTAJLI ÇOCUKLAR SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİ Uşak'ta Oğuzhan Koç Rüzgarı Esti Gelin Helvası Gülümsetti UŞAK'TA KURTULUŞUN 100. YILI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE TAÇLANDI UŞAK'TA KURTULUŞ COŞKUSU AÇIK HAVADA NOSTALJİ RÜZGÂRI ESTİ
uşak uşak belediyesi süpermoto mehmet çakın ohvale minigp uşak belediyesi yarış pisti