UŞAK'TA SÜPERMOTO VE OHVALE MİNİGP RÜZGARI

11-07-2021

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Uşak Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan Türkiye Süpermoto Şampiyonası ve Ohvale MiniGp Kupası birinci ayak yarışları sona erdi.

Uşak Belediyesi Süpermoto Pisti’nde Cumartesi günü antrenman ve sıralama mücadelesi yapılan şampiyonada, Pazar günü nefes kesen yarışlar izlendi.

Şehir içinden ve şehir dışından katılımın oldukça yoğun olduğu mücadelede, Ohvale Büyükler sınıfındaki ikinci yarışın startını Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın verdi.

Şampiyonada Open kategorisinde Ata Kahvecioğlu, 85cc'de Baran Bulut Kocaman, 50cc'de Poyraz Bor, 65cc'de Ahmet Berkay Sarıay, S3'de Koray Kehya ve Senior'da Yasin Işık birinciliği yakaladı.

Ohvale Büyükler'de Furkan İdgü, Türkiye’de ilk kez düzenlenen Ohvale MiniGP’de ise Ahmet Berkay Sarıay birinci oldu.

Kazanan sürücüler Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman’ın elinden ödüllerini alırken; sporcuları tebrik eden Başkan Çakın bu tarz etkinliklerin her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.

Organizasyonu ve sporcuları kentte ağırlamaktan keyif duyduklarını ifade eden  Çakın, “Uşak bu alanda örnek tesislerden bir tanesine sahip. Türkiye’nin dört bir tarafından 8 kategoride ve 50’nin üzerinde yarışçımız pistimizde kıyasıya mücadele verdi. Ben organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Son Düzenlemeler: 12 Temmuz, 2021
İlgili İçerikler: UŞAK'TA SÜPERMOTO HEYECANI BAŞLIYOR GENÇ KUŞAK'TAN UŞAK'A YEŞİL HAZİNE Uşak'ta 40 Yıllık Hasret Son Buldu UŞAK'TAKİ SIKI DENETİMLER SÜRÜYOR. MARKETLER MERCEK ALTINDA UŞAK'TA ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR Uşak'ta Koronavirüse Karşı Termal Kameralı Önlem UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ UŞAK'TA KAPSAMLI SAĞLIK TEDBİRLERİ FUTBOLDA ÖZLENEN TABLO UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİ UŞAK'TA ÜÇ BİN ÇOCUK İLK KEZ TİYATRO İZLEMENİN KEYFİNİ ÇIKARDI
uşak uşak belediyesi süpermoto mehmet çakın ohvale minigp uşak belediyesi yarış pisti