UŞAK'TAN YÜKSELEN DEĞERLİ SES HAYRANLARIYLA BULUŞACAK

30-05-2022

İlk kez Uşak’ın kalbinde atan Sanatçı Zeliha Sunal Bu Akşam ModaFest’te

Sahnelerdeki başarılı performanslarıyla adından övgüyle söz edilen Pop Müzik Sanatçısı Zeliha Sunal, bu akşam Uşak ModaFest kapsamında düzenlenecek konserde sevenleriyle buluşacak. Akşam saat 21.00’de Atapark etkinlik alanında sahne alacak olan Sunal; eskimeyen şarkılarını bu defa uzun yıllar birlikte yaşadığı Uşak sevenleri için seslendirecek.

“Burada Olmak Çok Güzel”

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) tarafından düzenlenen ve dört gün boyunca birbirinden önemli isimleri Uşak halkıyla buluşturan ModaFest, bu akşam yıllardır güzel sesi ve bozulmayan çizgisiyle sevenlerine müzik ziyafeti yaşatan Zeliha Sunal’ı ağırlıyor.

Böyle güzel bir festivalde yer almanın ve kendi memleketinde sahne alacak olmanın muhteşem bir şey olduğunu belirten sanatçı, profesyonel olarak ilk kez Uşak’ta sahne aldığını ve yeniden burada olmanın kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Yıllar önce yaşadığı heyecanı bugün de hissettiğini ifade eden sanatçı, konser öncesi verdiği röportajda duygularını şöyle ifade etti:

“Ben doğma olarak değil ama büyüme olarak Uşaklıyım. Bugün de memleketimde olmaktan büyük bir heyecan duyuyorum, hatta adeta meslek hayatımda sanki ilk defa sahneye çıkıyor gibi heyecanlıyım diyebilirim”

“Moda Fest Çok Kıymetli Bir Organizasyon”

Moda Fest’in çok başarılı bir organizasyon olduğunu söyleyen Sunal; içinde modadan güzelliğe, sağlıktan müziğe kadar birçok unsuru barındıran bir festivalin çok değerli olduğunu, özellikle geri dönüşümü destekleyen tasarımların çok çok önemli olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Sunal; “Moda Fest çok önemli çünkü tasarımcılarla tüketiciyi buluşturan önemli bir platform. Benim bu güzel festivalden, Uşak’ımızın en önemli değerlerinden biri olan ve benim de çok yakın arkadaşım sevgili İskender Pala hocam sayesinde haberim oldu. Çevreye olan duyarlılığım ve tasarıma olan ilgimi bildiği için benim bu festivale katılmam gerektiğini düşünmüş. Ben de inanılmaz memnun oldum ve burada büyüdüğüm memlekette sevenlerimle bir araya gelmenin heyecanını yaşıyorum” dedi.

“Tüm Sevenlerimi Bu Akşam Moda Fest’e Davet Ediyorum”

2014 yılından beri müzisyenliğin yanı sıra yürüttüğü geri dönüşüm ve çevre faaliyetleri bulunduğunun altını çizen Sunal, “Uşak geri dönüşüm konusunda çok önemli bir kent. Aynı şekilde Uşak Belediyesi yıl boyunca birçok geri dönüşüm kampanyasına ön ayak oluyor. Ben Moda Fest için de bu anlamda büyük heyecan duydum. Bu tür bir farkındalığı içeren bir festivalde olmak benim için gerçekten çok önemli” dedi. Uşak’ta yaşadığı yıllarda çok kıymetli insanlar tanıdığını ve çok güzel anılar biriktirdiğini anlatan Sunal; bu akşam Uşaklı hemşerileriyle eskimeyen şarkılarda buluşacaklarını belirterek tüm sevenlerini Moda Fest’te nostaljinin ve eğlencenin tadına doymaya davet etti.

Eski bir kent beşlisinin solisti ve o dönemin bir kadın sanatçısı olarak Uşak’ta çok değerli anlar yaşadığını kaydeden Sunal, egenin nazik ruhunun Uşak halkıyla buluştuğunu da ekledi.

Son Düzenlemeler: 30 Mays, 2022
İlgili İçerikler: UŞAK'TAN BESNİ'YE GÖNÜL BULUŞMASI GENÇ KUŞAK'TAN UŞAK'A YEŞİL HAZİNE UŞAK'TAN BİR 'YILDIZ' GEÇTİ Uşak'tan çıkan yardım TIR'ları Sahiplerine Teslim Edildi Uşak'tan Sınıra Gönül Köprüsü ABD'nin Skandal Kararına Uşak'tan Tepki Yağdı Birbirinden Değerli Uşak Fotoğrafları Görücüye Çıktı ​Belediye Mehteran 01 Eylül'de Uşaklılar İle Buluşacak ​Bayırbucak İçin Uşak'tan Rekor Yardım
uşak uşak belediyesi mehmet çakın trt UŞAKLI zeliha sunal