​Vatandaşlar Sorunları İçin Artık Beklemiyor

6-11-2016

Vatandaşlar Sorunları İçin Artık Beklemiyor

Sorunlara Yerinde Başkanlı Çözüm

Cahan, “Halkımız Başımızın Tacıdır”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan halkın içinde olmaya devam ettiklerini iletirken, “Vatandaşlarımızın sorunların bizzat dinliyor ve hemen yerinde çözüyoruz” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Aybey Mahallesi 4. Yeni Cami Sokak sakinleriyle bir araya geldi. Uşak Belediyesi birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette mahalle ve sokağın sorunları yerinde incelendi. Akabinde ise sorunların bitirilmesi için hemen start verildi.

Anında çözüm

Belediye başkanı Nurullah Cahan, “Sokak sakinleri belediyemize geldiğinde kendilerine yerinde inceleme konusunda söz verdik. Bu sözümüzü yerine getirerek sorunları bitirmek için hemen harekete geçtik” dedi.  Cahan, “İlimizde en başından bu yana ortak akıl vurgusu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Asla halkımızdan kopuk bir yönetim tarzı içinde değiliz. Sıklıkla onların arasına giderek kentin beklentilerini bizzat dinliyoruz. Bununla yetinmiyoruz. Bizleri ziyaret eden vatandaşlarımıza da kapımızı daima açık tutuyoruz. Çünkü biliyoruz ki makam asıl hemşehrilerimizindir. Bu düşüncelerle geçtiğimiz günlerde Aybey Mahallesi 4. Yeni Cami Sokak sakinleri hep birlikte bizleri ziyaret ettiler. Sorunları olduğunu dile getirdiler. Biz de bu sorunları yerinde görmek ve vatandaşlarımızla birlikte hasbihal etmek için söz vermiştik. Güzel bir kahvaltının ardından sokak sakinlerini dinledik” dedi.

Hemşehrilerimizin arasındayız

Mahalle ve sokağın sıkıntılarını dinledikten sonra hemen harekete geçtiklerini aktaran Cahan, “4. Yeni Cami Sokak’ta vatandaşlarımızı yalnız başımıza ziyaret etmedik. Tüm birim müdürlerimizle beraber olmak suretiyle sorunları yerinde gördük. Şimdi en kısa sürede beklentileri yerine getireceğiz.  Biz Belediye yönetimi olarak mutlu insanların yaşadığı marka bir kent olmak için vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Sorunları yerinde dinleyip projeler üreteceğiz. Bizleri ağırlayan hemşehrlerimize teşekkür ederiz şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI BAŞKAN ÇAKIN KURAKLIĞA KARŞI TEDBİR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU
uşak belediyesi nurullah cahan vatandaş sorun bekleme yok yerinde dinleme 4. yeni cami sokak