​"Yaz Dönemini Başarılı Şekilde Geçirdik"

26-08-2016

“Yaz Dönemini Başarılı Şekilde Geçirdik”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaz dönemi çalışmalarının son derece olumlu geçtiğine işaret ederken, “Kentimizin gelişimi adına yaptığımız çalışmalarla ilimizin değişimine katkı sağladık” dedi.

Uşak Belediyesi 2016 yılında projelerin hayata geçmesi adına olumlu çalışmalar yaptı. Belediyelerin çalışma sezonu olan yaz ayları başlamadan gelişmiş araç ve gereç envanteriyle işlerine başlayan Belediye, vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldı. Yaşanan olumsuzluklara rağmen projelere ara verilmezken, 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı, Karaağaç Mahalle Konağı, Aybey Mahalle Konağı, Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri bitirildi. Bunun yanında ana caddelerin yenilenmesi kapsamında birçok ana cadde asfaltlanarak konsept bir duruma getirildi. Büyük projelerde de başarı kaydedildi. DSİ ile ortaklaşa yürütülen Dokuzsele Deresi Islah Projesi kent merkezi ayağı bitirilme aşamasına geldi. Ayrıca Kentsel Dönüşüm Projesi’nde de sona yaklaşıldı. Diğer yandan Kent Park Projesi’nde somut gelişmeler yaşandı. İzmir Ankara Karayolu üzerinde trafiği rahatlatmak maksadıyla başlayan çalışmalarda ise Stadyum Kavşağı Battı Çıktı Projesi’nin ilk adımları atıldı. Bunun yanı sıra Uşaklı vatandaşlarla ortak aklın işletilmesi çerçevesinde birçok mahallede çalışmalar yapıldı. Kent içi çevre yolları da bitme noktasına geldi.

Projeler hayat buldu

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentimizin değişimi adına olumlu bir dönem geçirdik. Çalışmalarımız ara vermeden sürüyor” dedi. Cahan, “2016 yılındaki çalışmalarımıza erken başlamıştık. Henüz sezon açılmadan 2 ay önce başlayan çalışmalarda kentimizde fark yarattık. Çalışmalarda sezonu bitirmememize rağmen gelişim ve değişim adına işlerimiz sürüyor. Bu süreçte mahalle konaklarımızı bitirdik. İlimizin en büyük pazar yerini hizmete açtık. İzmir Ankara Karayolu’nun trafik sıkışıklığına ilaç olacak 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı’nı trafiği rahatlattı. Bunun yanında ilimizde ana cadde konumunda olan tüm caddelerimizi modern asfalt kaldırımları ve ışıklandırmasıyla örnek alanlar haline getirdik. Mega projelerimizde yol aldık. Yakın bir zamanda ilimizin ufkunu değiştirecek mega projelerimizin ikisini sonlandıracağız. Vatandaşlarımızın taleplerini de yerine getirerek mahallelerimizi güzelleştirdik” şeklinde konuştu.

Yakında bitecek çalışmalar var

Çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Başkan Cahan, “Bizim için sezon hala devam ediyor. Olumsuz hava şartlarını başlayacağı döneme kadar istenilen düzeye gelebilmek adına tüm ekiplerimizle 24 saat esasıyla çalışmalarımız devam edecek. Bu dönemde Stadyum Battı Çıktı Projesi’ni bitirerek ana yolda daha çok rahatlama sağlayacağız. Araç trafiğinde olduğu gibi yaya trafiğini de İzmir Ankara Karayolu’nda rahatlatacak işlere imza atacağız. Kent içi çevre yollarını bitireceğiz. Dikilitaş Mahallesi’nde yapımı devam eden mahalle konağı da çok yakında hizmette olacak. Ayrıca Huzur Park Köprülü Kavşağı da kısa sürede bitecek. Biz ülkemizin üzerinde dolaşan kara bulutlara inat hükümetimizin yakaladığı istikrarı yerelde sürdürmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Uşak'ta 3 günlük çocuk festivali coşkulu bir şekilde başladı ​Başkan Cahan'dan Başarılı Ciritçilere Prim ​Öğrencilerimiz Yazı En Güzel Şekilde Değerlendirdi ​Evde Bakım Hizmetleri İstikrarlı Bir Şekilde Sürüyor Cahan, "Hemşehrilerimiz Bayramı En Güzel Şekilde Geçirecek" ​Cahan, "Peygamber Efendimizi En Güzel Şekilde Yad Ettik" ​Belediyeden Başarılı Kar Müdahalesi Cahan, " Suyu en kaliteli şekilde kullanacağız" Baltalı Gecesi Coşkulu Şekilde Sona Erdi
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir belediye çalışmalar yaz dönemi değişim ve gelişim