​Yaz Spor Kursları Sona Erdi

7-09-2015

Yaz Spor Kursları Sona Erdi

Uşak Belediyesi’nin tatil döneminde çocukların daha iyi ve faydalı tatil geçirebilmeleri için açtığı yaz spor kursları sona ererken, kursları bitiren minikler belgelerini Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ’ın elinden aldılar.

Uşak Belediyesi’nin kentte yaşayan öğrencilerin yaz tatillerini güzel geçirebilmeleri için açtığı kurslar sona erdi. Çocuklar yaz mevsimi boyunca yüzme ve futbol sporlarıyla ilgili kendilerini geliştirirlerken, sona eren kursların belge töreni gerçekleştirildi. Huzur Park yüzme tesislerinde gerçekleşen törende çocuklara belgelerini Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ verdi.

Geleceğe yatırım yapıyoruz

“İlimizde sporu seven bir neslin yetişmesini istiyoruz” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, bu kapsamda belediyecilik anlamında ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Uludağ, “Belediyemiz ilimizin her yönüyle gelişmesi adına çalışmalar yapmaktadır. Yükümlülüklerimizin arasında sadece alt yapı ve üst yapı olmadığını düşünüyoruz. Kentimizin yeni nesillerinin de sağlıklı bir şekilde büyümesi için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Bu nedenle yaz mevsiminin gelmesinin akabinde spor kursları açtık. Öğrencilerimizin kurslarda spora daha çok ilgi duymaları ve yeteneklerinin ortaya çıkması için çalıştık. Bugün de öğrencilerimizin başarısına aldıkları belge ile ortak oluyoruz” dedi.

2015 yılı yaz döneminde yapılan kurslara ilginin fazla olduğuna dikkat çeken Uludağ, gelecekte yaptıkları çalışmanın meyvelerini alacaklarına inandıklarını iletti.

Yetenekler de gün yüzüne çıkıyor

Uşak’ta spor konusunda çalışmaların süreceğini bildiren Uludağ şunları kaydetti: “İlimizin gençliğinin bir nebze olsun teknolojinin olumsuz yönlerinden uzaklaşması ve spora yoğunlaşması son derece önemlidir. ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ atasözünde olduğu gibi gençlerimizin bu şiyarla yetişmesi gerekmektedir. Bu nedenle bizlerde kendi imkanlarımız ile bunu yapmayı sürdüreceğiz. Yapacağımız çalışmalarda  genç yeteneklerimizin de gün yüzüne çıkmasına katkı sağlayacağız”.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Fatma Sonalcan Server ERDİNÇ Ferdi Gürpınar Uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi Kurtuluş 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası Sporseverleri Kendilerine Hayran Bıraktı TFF'DEN UŞAKSPOR'A MÜJDE GELDİ KENT PARK KAPSAMINDA TAŞINACAK O HİZMET BİNALARINDA SONA YAKLAŞILDI UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ Naciye Merdin
uşak uşak belediyesi hakan uludağ yaz spor kursları sosyal aktiviteler