​Yeni Spor Salonunda Herşey Yolunda

20-05-2016

Yeni Spor Salonunda Herşey Yolunda

Cahan, “İlimizin Gelişimi İçin Durmadan Çalışıyoruz”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi kapsamında yıkılacak ve yenisi Fatih Mahallesi’nde yapışacak olan Spor Salonunun inşaat ve temel hafriyatının başladığını ifade ederken, “Çalışmalar bitince hem modern ve kent ihtiyaçlarına yönelik bir salon kazanacağız, hem de Kent Park Projemizde bir adımı daha geçmiş olacağız” dedi.

Uşak Belediyesi Kent Park Projesinde hergün bir adım daha geçiyor. Proje kapsamında Meteoroloji Hizmet Binası, Adliye Hizmet Binası yıkımları sağlanırken, yakın zamanda binaları yeni eğitim ve öğretim yılına yetişecek olan Endüstri Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesi de yıkılacak. Diğer yandan bölgedeki okulların taşınması adına çalışmalar sürüyor. Projenin sınırları içinde yer alan spor salonunun yıkımı ve yeni yerinde yapılması adına somut gelişmeler de devam ediyor. Buna göre spor salonun Fatih Mahallesi’ndeki yeni yerinde hizmet vermesi için temel ve hafriyat çalışmalarına başlanıldı.

Çalışmalar yolunda

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizin yaşanabilir bir kent olması adına ne gerekiyorsa yapıyoruz” ifadesini kullandı. Kent Park Projesinin şehrin kaderini değiştirecek bir proje olduğuna vurgu yapan Cahan, “İlimizin geleceğini şekillendirmek ve mutlu insanların yaşadığı bir şehri inşa etmek için mega projelerimizi takip ediyoruz. Kentimizin gelişimi adına birçok projemiz can bulmaya devam ederken, Kent Park Projesinde de sürekli müjdeler alıyoruz. Proje kapsamında birçok resmi kurum binasında yıkım, yeni bina yapımı ve taşınması hususunda mutlu haberler alıyoruz. Bunlardan birisi de yeni spor salonu yapımıdır. Arsasını tahsis ettiğimiz salonumuzun Fatih Mahallesi’ndeki çalışmalarında hafriyat ve temel atma çalışmalarına geçildi. Mevcut salonun yıkımı konusunda bir adım daha geçildi” diye konuştu.

Salon kentin ihtiyacı

Yapılacak yeni spor salonunun kentin gereksinimleri arasında olduğunun altını çizen Cahan, “İlimizi salon sporlarında başarıyla temsil eden takımlarımız var. Basketbol liglerinin en tepesinde yer alan basketbol takımımız ve hentbolda başarıyla ilimizi temsil eden spor takımlarımız var. Ayrıca birinci lig yolunda spor takımlarımızın da varlığı söz konusudur. Durum böyle olunca ilimizde yeni bir salonun olması gerekiyordu. Yeni salon bu ihtiyaçlara cevap verecek bir özelliktedir. Şimdiden hayırlı olsun” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: YAZ SPOR OKULLARI'NDA KAYITLAR BAŞLADI. UŞAKLI SPORCULAR ALTYAPI KAMP MERKEZİ'NE KAVUŞUYOR UŞAK BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN STATLARINDA KULLANILMAK ÜZERE SKORBORD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN UŞAK'TA DEZAVANTAJLI ÇOCUKLAR SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİ UŞAK YENİ BİR SPOR KOMPLEKSİNE KAVUŞUYOR MUHARREMŞAH MAHALLESİ'NDE ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU İÇİN TEMEL ATILDI UŞAKSPOR ÇEVREYE ZARARLI ATIKLARI 'ENERJİ'YE ÇEVİRDİ BAŞKAN ÇAKIN E-SPOR İÇİN KOLLARI SIVADI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK SPOR UŞAK BELEDİYESİ'YLE DEĞER KAZANIYOR
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir kent park projesi yeni salon mutlu şehir