Yeni Uşak İçin Hummalı Çalışma Devam Ediyor

20-02-2017

Yeni Uşak İçin Hummalı Çalışma Devam Ediyor

Uşak’ta alt yapıdan üst yapıya kadar yaşanabilir marka kent Uşak için çalışmalar 24 saat esasına göre aralıksız devam ediyor.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin her noktasında çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtirken, “Şehrimizin hak ettiği kaliteli ve modern hizmetler için ekiplerimiz zaman kavramı gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Uşak Belediyesi kentte bahar havasının hissedilmesiyle birlikte çalışmalarına hız kazandırdı.  Şehrin her alanında projelerini hayata geçirmek için çalışan Uşak Belediyesi, yol yapım çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.  Belediye Başkanı Nurullah Cahan gece gündüz devam eden çalışmaları yerinde takip etmek adına Çay Kenarında yapımına devam edilen Dokuzsele Deresi Islah Projesi, Alparslan, Yavuz Sultan Selim, Batıkent Caddeleri, Kuyucak yolu ve Üniversite Bisiklet Yolu Projesi alanında incelemelerde bulundu.

Mesai mevkumu gözetmeden çalışarak projelerin tamamlanmasında önemli rol oynayan çalışanlara tatlı ikramında da bulunan başkan Cahan, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledi ve isteklerini not alarak eksiklerin giderilmesi için talimat verdi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın inceleme ve ziyaretlerine  İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen de eşlik etti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye başkanı Nurullah Cahan bütün personelin fedekarca çalıştığını belirterek,  “Şuan Alparslan Caddesi üzerindeyiz. Eskiden burası kullanılamayacak vaziyetteydi. Özellikle şehrimizin ulaşım ağı açısından Alparslan Caddesi ile meyve ve sebze toptancı halimizi ve Sivaslı yolumuzu birbirine bağlayan 40 metrelik yol önem arz ediyor. Şimdi bu yolumuzun komple kötü zemini ortadan kaldırdık. Yolumuzda gerekli olan tüm çalışmaları titizlikle tamamladık ve artık yolumuza asfaltımızı atarak hizmete açacağız. Arkadaşlarımız yolumuzun hizmete açılması adına can siperhane çalışıyorlar. İnşallah bu yıl içinde şehrimizde bozuk yol bırakmayacağız. Ulaşım ağındaki tüm çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Alparsalan caddesi üzernde ikamet eden mahalle sakini Birol Taşkın, çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Cahan’ın yanına gelerek mahallerine yapılan yeni yollardan dolayı teşekkür etti. Taşkın, “Uşak Belediyesi’nin mahallemizde yapmış oldukları yol yapım çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Yeni yapılan yollar ile mahallemize hatta Uşak’a bir canlılık gelecek, sıkışan trafik bu yollar sayesinde çok rahatlayacak. Başta başkanımız olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Üniversite Bisiklet yolu hakkında bilgiler veren Başkan Cahan, asfaltlama çalışmalarında belli bir noktaya gelindiğine dikkat çekerek, “Üniversite giriş kısmındayız. Bisiklet yolumuzun bağlantı noktalarından biri buradan başlıyor. Gülistan sitesinden Uşak Üniversitesi’ne kadar olan kısımda arkadaşlarımız asfaltlama çalışmalarını bitirdiler. Şehrimizde okuyan üniversite öğrencilerinin hem bisiklet yolu olarak kullanabilecekleri hem de akşamları ve gündüzleri yürüyüş yapabilecekleri modern bir yolumuzu hizmete açıyoruz. Yolumuzun ışıklandırmasını da laleli aydınlatma direklerimizle tamamladık. Şehrimize güzel bir hizmeti kazandırdık emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bisiklet yolumuz şehrimize, öğrencilerimize ve üniversitemize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

Son Düzenlemeler: 20 ubat, 2017
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yeni uşak bisiklet yolu yol yapım çalışmlalrı