YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİNDE YEŞİL DOSTU ETKİNLİK

13-05-2022

Başkan Çakın Bölgede Yürütülen Çalışmaları Anlattı

Uşak’ın batısında yer alan Yeşil Karaağaç Piknik ve Mesire Alanı’nda, eşine az rastlanan bir farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Uşak İl Jandarma Komutanlığı; Uşak Protokolü ve anaokulu öğrencileri ile birlikte gölet etrafındaki fiziki atıkların temizliğini gerçekleştirdi.

Düzenlenen etkinliğe Uşak Vali Vekili Muammer Balcı, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Uşak Orman İşletme Müdürü Gökhan Şahin, Jandarma Ekipleri ve Latife Hanım Anaokulu öğrencileri katıldı.

Farkındalık Açısından Önemli Bir Etkinlik

Geniş bir alanın temizliğini gerçekleştiren protokol üyeleri ve öğrenciler, ilgili noktada toplamda 40 çöp poşetini dolduracak kadar atık topladı. Etkinlik esnasında miniklerle sohbet de eden protokol üyeleri, anaokulu öğrencilerine çevre temizliğinin önemi hakkında bilgiler verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bu bölgede Uşak Belediyesi tarafından yürütülen bir rekreasyon çalışmasının bulunduğunu hatırlatarak, “Uşak’ımızın dört bir yanında bulunan mesire alanlarımıza bir yenisini daha kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. Miniklerle birlikte yapılan bu çevre temizliğinin önemli bir farkındalığa sebep olduğunu da belirten Başkanı Çakın, bu mesire alanının daha da zenginleştirilip güzelleştirileceğini anlattı.

Başkan Çakın Duyarlı Olmaya Davet Etti

Konuşmasında alanı ziyaret edecek olan vatandaşlardan bir ricada da bulunan Başkan Çakın, “Miniklerle gerçekleştirilen bu temizlik etkinliğiyle birlikte halkımızın kullanımına sunulan bu hizmetlerin, vatandaşlarımızın sahip çıkması ile anlam kazanacağını hatırlatmak istiyorum. Bizim tek ricamız, bu alanın tadı çıkarılırken bölgeye zarar verilmemesi. Yakın zamanda inşallah burayı daha da zenginleştirip güzelleştirecek faaliyetleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Alandaki temizlik çalışmalarının ardından miniklerle hatıra fotoğrafı çektiren protokol üyeleri, öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Uşak Belediyesi tarafından Yeşil Karaağaç Piknik ve Mesire alanında gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandığında; barbekü ve piknik alanları, yürüyüş ve oyun alanları, gölet üzerinde su sporu etkinlikleri, karavan ve kamp alanları gibi birçok hizmet Uşak halkıyla buluşacak.

İlgili İçerikler: KAPSAMLI TESİS YEŞİL SAHALARA YILDIZ YETİŞTİRECEK KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir Zeliha Yeşil KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI Karaağaç Mahallesi Sakinlerinden, Mehmet Ayhan YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Halime Alpan Elif Yeşilkaya UŞAK KARAAĞAÇ MAHALLESİ MAHALLE KONAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE TATAMİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU
uşak uşak belediyesi mehmet çakın karaağaç piknik ve mesire alanı çöp toplama