Yeşil Uşak, İşbirliği Kültürüyle Can Kazanıyor

6-04-2018

Uşak’ta kurumlar arası iş birliği ile gerçekleştirilen kaliteli fidanla halkı buluşturma etkinliği binlerce vatandaş tarafından rağbet gördü. Etkinlik kapsamında yeşil Uşak seferberliğine 10 bin ağaçlık katkı sağlandı.

Uşak Belediyesi, Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği ve Uşak Ziraat Odası işbirliği ile Ulu Cami parkında açılan ağaç standı amacına ulaştı. Kaliteli ve uygun fidanı vatandaşa ulaştırmak ve yeşil Uşak seferberliğini güçlendirmek adına gerçekleştirilen proje ile 40 günde yaklaşık 10 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği yapılan çalışma nedeniyle Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Hasan Yüksel, “Uşaklıların istediği, doğru nitelikteki fidanları onlara sunmayı hedefledik. Bu sayede şehrimiz daha yeşil ve oksijeni bol bir hal alacak düşüncesiyle yola çıktık. Uşak Belediyesi ile şehrimize böyle katkıyı sağlamak bizleri son derece mutlu edecek. Çeşitli kurum ve kuruluşlarımızın, dernek üyelerimizin özverili çalışması ile karda ve yağmurda halkımıza talep ettiği fidanları sunduk.” dedi.

Yeşil Uşak için projelerde son gaz

Ortak çalışmanın ve ortak aklın her zaman iyi sonuçlar getirdiğini vurgulayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Her yıl geleneksel hale gelen Uşaklı hemşehrilerimizi fidanla buluşturma etkinliğini Uşak Ziraat Odamız ve Uşak Çevre Gönüllüleri Derneğimizle birlikte gerçekleştirdik. Uşak’ımızı yeşillendirmek ve kaliteli meyve ağaçlarını, bitki çeşitlerini toprakla buluşturmak adına güzel bir proje oldu. Halkımız da kendilerine verilen bu hizmete büyük bir teveccüh gösterdi. Ben değerli başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaret kapsamında Uşak’ın yeşil bir kent olması adına istişarelerde bulunuldu.

Son Düzenlemeler: 06 Nisan, 2018
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR KAPSAMLI TESİS YEŞİL SAHALARA YILDIZ YETİŞTİRECEK Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir Zeliha Yeşil UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yeşil uşak işbirliği