ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 'GÖNÜL TRAŞI PROJESİ'NE TAM DESTEK

1905
19-07-2019

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde erkek kuaförlerinde denetim gerçekleştirdi. Vergi levhasından fiyat tarifesine ve sterilize cihazından iş yeri temizliğine kadar pek çok konuda denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri karşılaşılan eksiklerin giderilmesine yönelik uyarılarda bulundu.

Denetimlerde büyük bir sorunla karşılaşmayan Zabıta ekipleri, işletme sahiplerine ve çalışanlarına bol kazançlar dilerken, kurallara uymaları nedeniyle teşekkürlerini iletti.

ÖZEL PROJE ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DESTEK BULDU

Denetimler esnasında bir kuaföre giren Zabıta ekipleri, işletme sahibi Ufuk Berke Can’ın ve beraberindeki 30 kişilik ekibin yürüttüğü Gönül Tıraşı Projesi’nin detaylarını dinledi. Dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik yürütülen proje Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından tam destek gördü.

Denetimlere katılarak iş yerlerinde bizzat incelemelerde bulunan Uşak Belediyesi Zabıta Müdürü Nusret Güler, güzel bir çalışma olduğunu ifade ederek, Başkan Mehmet Çakın’ın sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin daima yanında olduklarını kaydetti.

Güler, “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın’ın talimatlarıyla sahadayız. Kurban Bayramı öncesinde kuaförler normal zamana göre çok daha önemli bir hale geliyor. Yoğunluğun artacağı bu dönemlerde herhangi bir konuda olumsuzluk yaşanmaması için şimdiden denetimlerimizi arttırıyoruz. Zabıta Müdürlüğü olarak halkımızın sağlığını düşünmek bizlerin öncelikli görevi. Denetimlerimiz esnasında büyük bir eksiklikle karşılaşmadığımız gibi öğrendiğimiz özel bir proje bizleri çok memnun etti. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik hayata geçirilen Gönül Tıraşı Projesi’ne bizler de Zabıta Müdürlüğü olarak tam destek vereceğiz. Projeyi hayata geçiren arkadaşlarımızı tebrik ediyor, kurallara uyan, özveriyle çalışan tüm kuaförlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

İŞLETME SAHİBİ CAN: “SADECE PARA DEĞİL, İNSAN KAZANMAK GEREK”

Yapılan işlerde yalnızca ticari bir düşünce yapısında olmamak gerektiğini vurgulayan işletme sahibi Ufuk Berke Can ise, “Amacımız yaptığımız işle yalnızca para kazanmak değil, aynı zamanda insanların gönüllerini kazanmaktır. Gönül Tıraşı Projesi’nde çok sayıda çocuğumuzun gönlünü kazandık ve onları mutlu ettik. Biz bu proje için 30 kişi çalışıyoruz ve başlangıcı İzmir’de yaptık. Ancak şehrimizde de uygulamak istiyoruz.” diye konuştu.

Zabıta Müdürlüğü’nce yapılan denetimlerden memnuniyet duyduklarını dile getiren işletme sahibi Can, “Bizler zaten hem temizlik hem de işletme gereklilikleri açısından üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. Ancak gelişim denetimle orantılıdır. Ne kadar sık denetim olursa, bizler de işimize bir o kadar fazla önem göstermek durumundayız. Bu nedenle ayrıca teşekkür ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili İçerikler: TEKERLEKLİ SANDALYE VE BOYUN DESTEKLİ TEKERLEKLİ SANDALYE ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ MARKETLERİ DENETLEDİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK KIZILAY'IN KAN VERME KAMPANYASINA UŞAK BELEDİYESİ'NDEN DESTEK Uşak Belediyesi'nden Steril Maske Üretimine Destek ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAKTA OLAN 2 ADET ARACIN ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI HİZMETİ ALIM ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE ŞERİT VE DUBA ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU Uşak Belediyesi Geleceğe Yapılan Yatırıma Destek Oldu UŞAK BELEDİYESİ ODA ORKESTRASI UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN BUGÜNKÜ ADRESİ DOKUMACILAR SİTESİ
ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ‘GÖNÜL TRAŞI PROJESİ'NE TAM DESTEK