ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN BUGÜNKÜ ADRESİ DOKUMACILAR SİTESİ

14-10-2019

Şehir genelinde sıkı denetimlerine hız kesmeden devam Uşak Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü’nün bugünkü durağı, Dokumacılar Sitesi’ndeki işyerleriydi. Sanayici esnafların işyeri ruhsat ve güvenlik sistemlerini denetleyen Zabıta Ekipleri çalışmalarına titizlikle denetlendi.

Şehir genelinde kaldırım işgalinden, izinsiz reklam uygulamasına, kantin denetlemelerinden, kaçak seyyar satışa kadar her alanda çalışmalarını titizlikle sürdüren Uşak Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü’nün bugünkü adresi Bir Eylül Sanayi Sitesi’ndeki dokumacı esnaflarıydı.

Sanayi kenti olan Uşak’ta, ülkemizin kalkınması ve gelişimi adına önemi rol oynayan sanayicilere denetlemelerde bulunan Zabıta Ekipleri, sanayi sitesi içindeki 100’e yakın işyerini denetledi. İşyerlerinin çalışma ruhsatlarından, güvenlik sistemlerine kadar pek çok alanda denetlemelerde bulunan Zabıta Ekipleri, çalışmalar sırasında kanuna aykırı bir durumla karşılaşmadıklarını ve eksikliklerin hızlıca tamamlanmaları için esnaflara uyarılarda bulundular.

Şehrimizin gelişimine büyük katkıları bulunan sanayi sitelerimizde, halk sağlığına ve işçi güvenliğine uygun şartların oluşması adına çeşitli denetimlerin gerekli olduğunu aktaran Zabıta Ekipleri, Uşak için bu tarz denetimlerin devam edeceğini bilgisini paylaştılar.

İlgili İçerikler: Bir Eylül Sanayi Sitesi Yağmur Suyu Hattına Kavuşuyor UŞAK BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN STATLARINDA KULLANILMAK ÜZERE SKORBORD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN UŞAK'TA EĞLENCENİN ADRESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OLDU İKİNCİSİ DÜZENLENEN PES TURNUVASI GENÇLERİN BULUŞMA ADRESİ OLDU UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ MARKETLERİ DENETLEDİ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇAY OCAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE ÇAY KAZANI ALIMI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAKTA OLAN 2 ADET ARACIN ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI HİZMETİ ALIM ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE ŞERİT VE DUBA ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK ÜNİVERSİTESİ ARASINDA ''UYGULAMALI DERS PROTOKOLÜ'' İÇİN UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ
uşak uşak belediyesi denetim zabıta müdürlüğü mehmet çakın dokumacılar sitesi