ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN BUGÜNKÜ ADRESİ DOKUMACILAR SİTESİ

14-10-2019

Şehir genelinde sıkı denetimlerine hız kesmeden devam Uşak Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü’nün bugünkü durağı, Dokumacılar Sitesi’ndeki işyerleriydi. Sanayici esnafların işyeri ruhsat ve güvenlik sistemlerini denetleyen Zabıta Ekipleri çalışmalarına titizlikle denetlendi.

Şehir genelinde kaldırım işgalinden, izinsiz reklam uygulamasına, kantin denetlemelerinden, kaçak seyyar satışa kadar her alanda çalışmalarını titizlikle sürdüren Uşak Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü’nün bugünkü adresi Bir Eylül Sanayi Sitesi’ndeki dokumacı esnaflarıydı.

Sanayi kenti olan Uşak’ta, ülkemizin kalkınması ve gelişimi adına önemi rol oynayan sanayicilere denetlemelerde bulunan Zabıta Ekipleri, sanayi sitesi içindeki 100’e yakın işyerini denetledi. İşyerlerinin çalışma ruhsatlarından, güvenlik sistemlerine kadar pek çok alanda denetlemelerde bulunan Zabıta Ekipleri, çalışmalar sırasında kanuna aykırı bir durumla karşılaşmadıklarını ve eksikliklerin hızlıca tamamlanmaları için esnaflara uyarılarda bulundular.

Şehrimizin gelişimine büyük katkıları bulunan sanayi sitelerimizde, halk sağlığına ve işçi güvenliğine uygun şartların oluşması adına çeşitli denetimlerin gerekli olduğunu aktaran Zabıta Ekipleri, Uşak için bu tarz denetimlerin devam edeceğini bilgisini paylaştılar.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK ÜNİVERSİTESİ ARASINDA ''UYGULAMALI DERS PROTOKOLÜ'' İÇİN UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ UŞAK'TA SANATIN YENİ ADRESİ AKADEMİ UŞAK 2019-2020 EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 'GÖNÜL TRAŞI PROJESİ'NE TAM DESTEK BAŞKAN ÇAKIN NET KONUŞTU: 3. SANAYİ SİTESİ'NİN YAPIMINA TAM DESTEK Uşak Yeni Sanayi Sitesine Kavuşuyor UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ BU KEZ LOKANTALARDA ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ UŞAK'TA HALK OTOBÜSÜNÜ DURDURAN ZABITA MEMURUNDAN EVLENME TEKLİFİ Uşak Üniversitesi Modern Yüzüne Kavuşuyor
uşak uşak belediyesi denetim zabıta müdürlüğü mehmet çakın dokumacılar sitesi