ZAFER TENİS TURNUVASINDA ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

3-09-2020

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen ve her yaştan sporcuyu ağırlayan Zafer Tenis Turnuvası ödül töreniyle tamamlandı.

Huzurpark Spor Kompleksinde Zafer Haftasına özel düzenlenen Zafer Tenis Turnuvası sona erdi. 6 kategoride toplamda 83 sporcunun nefes kesen mücadelelerine ev sahipliği yapan turnuva yine zafer haftasına özel bir finale ev sahipliği yaptı.

Katılımcıların Uşak Belediyesi tarafından hediye edilen ay yıldızlı tişörtlerle yer aldığı final müsabakasına bizzat Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner katıldı.

Başkan Çakın, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan ödül töreninde, yaklaşık iki hafta süren turnuva sonucunda dereceye girenlere ödüllerini teslim etti. Öte yandan Süpermoto ve Motokros dalında birçok kez ülkemizi temsil eden ve bayrağımızı dalgalandıran Asrın Rodi Pak da ödül törenine katıldı.

Turnuvada, 14-18 yaş kategorisinde Muhammed Özkaya, 18 yaş üzeri yeni başlayan bayanlarda Havvanur Öz, 18 yaş üzeri yeni başlayan erkeklerde Cem Bilgin, 18 yaş üzeri master bayanlarda İrem Şanlı, 18 yaş üzeri master erkeklerde Kubilay Karakuş, 35 yaş üzeri master erkeklerde ise Tevfik Akgül birincilik elde eden isimler oldu.

Alanda bulunanlara hitap eden ve 30 Ağustos Zafer Bayramı ile 1 Eylül Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümünü kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Mehmet Çakın, “Bu kadim toprakların Türk’ün yurdu olmasını sağlayan, tarihten bugüne şanlı destanlarımızda izi bulunan Sultan Alparslan’dan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kadar tüm ecdadımızı şükranla ve minnetle yad ediyorum. Gençlerimizle, çocuklarımızla ve tüm benliğimizle bu toprakların sonsuza kadar Türk yurdu olarak kalmasını sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

SPOR HAYATIMIZIN BİR PARÇASI HALİNE GELMELİ

Pandemi sürecinin devam ettiğine işaret ederek kurallara uyulması çağrısında bulunan Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Unutulmamalıdır ki bu hastalığa yakalansak bile spor hayatımızın bir parçası olduğu ve kendimize iyi baktığımız sürece hastalığı daha hızlı atlatabildiğimiz bir gerçektir. Biz de bu süreçte sporu ihmal etmeyerek, spordan bağımızı kopartmayarak bu turnuvamızı gerçekleştirmek istedik. Ben tüm hemşehrilerimizi spor yaparak sağlıklı kalmaya davet ediyorum. Turnuvaya katılan değerli sporcularımıza, organizasyonda emeği bulunan değerli arkadaşlarımıza ve sporcularımızı yalnız bırakmayan kıymetli seyircilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

18 yaş üzeri yeni başlayan bayanlarda mücadele eden Havva Nur Öz ise, “Ben ilk başta turnuvamızı düzenleyen Belediye Başkanımıza, Belediye Başkan Yardımcımıza ve Tansu hocamıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok keyifli ve hareketli bir turnuva oldu. Bizler çok eğlendik. Önümüzdeki günlerde daha farklı spor organizasyonlarında olabilmeyi umut ediyorum. 1 ay önce başlamış olduğum bir spor dalında bugün birinci olmak çok güzel bir duygu.” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

18 yaş üzeri master erkek kategorisinin birincisi Kubilay Karakuş da,Turnuvayı birincilikle tamamladığım için çok mutluyum. Buradaki tüm sporcuların arzusu şampiyon olabilmekti ve ben bunu başarabildiğim için sevinçliyim. Pandemi sürecinde sosyal mesafenin en etkin kullanıldığı tenis sporuna böyle bir ilginin ve katılımın olması beni son derece memnun etti.” dedi.

İlgili İçerikler: Zafer Çınar ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE MERAK EDİLENLER CEVAP BULDU SINAVA HAZIRLANAN GENÇLER GENÇ KUŞAK İLE MOTİVASYON BULDU Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı ENGELLERİ KALDIRAN TURNUVADA KUPALAR SAHİBİNİ BULDU Özay Özbulduk Zafer Gündem Gençliğe Yapılan Yatırım Karşılık Buldu Genç Kuşak Fest'te Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi Hüseyin Zafer Yanık
uşak uşak belediyesi Zafer turnuva tenis mehmet çakın