Zahman Köyü Bahar Şenliği Hava Durumu Nedeniyle Ertelendi

20-06-2018

Uşak Belediyesi ve Zahman Köyü Sosyal Etkinlikler Derneği’nin ortaklığında düzenlenecek olan Zahman Köyü Bahar Şenliği hava muhalefeti nedeniyle ertelendi.

Uşak’ta her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Zahman Köyü Bahar Şenliği’nin üçüncüsü muhtemel hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. Yörük Beyi olarak Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yer alacağı, Ankaralı Ayşe Dinçer’in, Gülben’in, Güneş Şimşek’in, İlker Aydın ile orkestrasının ve Kudret Atalay’ın sahne performanslarıyla vatandaşın karşısına çıkacağı şenlik 1 Temmuz’da hayata geçirilecek.

Showman Doğukan Alsay’ın yanı sıra mehteran, cirit, semazen gibi çeşitli etkinliklerin de yer alacağı şenlik için Uşak’tan 15 Temmuz Şehitler Meydanından ve Dikilitaş Camii önünden araç kaldırılacak.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Banaz Baltalı Köyünden Mehmet Aydın Çalıkhasan Köyünden Mahmut Tosun Merkez Çamyuva Köyünden Ömer Çalışkan UŞAK'TA BİR İLK OLAN ÇOCUK BİLİM SANAT ÇOCUK ŞENLİĞİ İLE 3500 ÇOCUK HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ Karahallı Karayakuplu Köyünden Meryem Yıldız Ulubey Akkeçili Köyünden Fatma Akgün ​Sivaslı Erice Köyünden Ayşe Atak Ulubey Bekdemir Köyünden İbrahim Duran Banaz Ayvacık Köyünden Süleyman Yaşar Banaz Ayvacık Köyünden Emine Gencer
uşak uşak belediyesi nurullah cahan zahman köyü bahar şenliği ertelenme