UŞAK’TA TARHANA COŞKUSU YENİDEN BAŞLIYOR! 01 Temmuz 2025, 09:50
-Uluslararası Tarhana Festivali’nin İkincisi Yeşil Karaağaç’ta Başlıyor
Geçtiğimiz yıl Uşak Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen ve büyük ilgi gören Uluslararası Uşak Tarhana Festivali, bu yıl aynı yerde ikinci kez kapılarını açıyor. Geçtiğimiz yıl Yeşil Karaağaç Mesire Alanı'nda düzenlenen ve renkli görüntülerin yanı sıra bir dünya rekoruna sahne olan festival; bu yıl da dopdolu bir programla Uşaklılara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
18-19-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalin etkinlik takvimi Uşak Belediyesi tarafından duyuruldu.
Buna göre 18 Temmuz Cuma günü saat 21.30’da Hasan Yılmaz, 19 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30’da Necati ve Saykolar, 20 Temmuz Pazar günü ise saat 21.30’da Türk Halk Müziği’nin usta ismi Musa Eroğlu ve Yüksel Didikoğlu sahne alacak.
Öte yandan 19 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00’da ünlü başpehlivan İsmail Balaban’ın katılımıyla gerçekleşecek olan yağlı güreş müsabakaları festivale ayrı bir heyecan katacak. Alışveriş stantları, halk oyunu gösterileri ve sürpriz etkinliklerle dolu geçecek festival; kültür, müzik ve eğlenceyi bir araya getirerek Uşak’ta yaz akşamlarına renk katacak.
BAŞKAN YALIM'DAN FESTİVALE DAVET
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, dünyanın en büyük çorbası rekorunu elinde bulunduran meşhur Uşak tarhanasına ev sahipliği yapacak olan festivale tüm Uşak halkını davet etti.
“Tüm hemşerilerimizi bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz” diyen Başkan Yalım; “Tarhanamızın eşsiz lezzetini ve kültürümüzün güzelliklerini paylaşmak için 18-19-20 Temmuz tarihlerinde festival alanında buluşalım. Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz bu anlamlı festivalin coşkusunu birlik beraberlik içerisinde yaşayalım” dedi.
Başkan Yalım üç gün boyunca kent merkezinden ücretsiz servis araçlarıyla vatandaşlara festival alanına ücretsiz ulaşım hizmeti de vereceklerini kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
ESNAF MUTLU, VATANDAŞ MUTLU
03 Aralık 2025, 17:04 -
UŞAK YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR
02 Aralık 2025, 16:17 -
UŞAK BELEDİYESİ’NDEN KENTİN KALBİNDE BÜYÜK DÖNÜŞÜM
01 Aralık 2025, 14:22 -
SAĞLIKLI BESLENMEK HER ÇOCUĞUN HAKKI
28 Kasım 2025, 15:06 -
6 ADET TAŞINMAZ İŞYERİ KİRA İHALESİ HAKKINDA
28 Kasım 2025, 14:38 -
19 ADET TAŞINMAZIN KİRA İHALESİ HAKKINDA
28 Kasım 2025, 14:37 -
EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ HAKKINDA
26 Kasım 2025, 16:37 -
SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ!
25 Kasım 2025, 17:05 -
HAYATIN HER ALANINDA KADININ İMZASI VAR
25 Kasım 2025, 14:36 -
YEŞİL KARAAĞAÇ MAHALLESİ 257 ADA 1 NUMARALI PARSELDE BULUNAN TAŞINMAZIN JEOTERMAL SERA AMAÇLI 29 YILLIĞINA SINIRLI AYNİ HAK TESİSİ YÖNTEMİYLE KİRA İHALESİ
18 Kasım 2025, 10:26





