Başkan Cahan Cirit Kulüplerini Şampiyonaya Uğurladı

25-10-2017

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonunca düzenlenen Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası'nda yarı final müsabakalarına çıkacak Uşak’lı cirit kulüplerini Belediye Başkanı Nurullah Cahan şampiyonaya uğurladı.

27-29 Ekim tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası’nda 4’lü finale kalan Akse Atlı Cirit Spor Kulübü ve Genç Bozkuş Cirit Spor Kulüpleri’nin yöneticileri Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın misafiri oldu. Yapılan ziyarette son değerlendirmeler yapılırken, kulüp yöneticileri şampiyonadan şehre kupayla döneceklerinin altını çizdi.

26 Ekim Perşembe günü, oynanacak yarı final maçları için Uşak Belediyesi vatandaşlara ücretsiz otobüs temini yapacak. Perşembe gecesi saat 12.00’de 15 Temmuz Şehitler Meydanından kaldırılacak otobüsler, takımların finale kalması durumunda Cuma gecesi de vatandaşların hizmetine sunulacak.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, cirit kulüplerinin daima destekçisi olduklarını söylerken ”Şampiyonluk kupasını şehrimize getirmeyi ve o mutluluğu hep birlikte yaşamayı hedefliyoruz” dedi.

“Hemşehrilerimiz İçin Ücretsiz Otobüslerimizi Kaldıracağız”

Başkan Cahan, “Bugün iki tane atlı cirit spor kulübümüzü Ankara’da yapılacak Türkiye Cirit Şampiyonası finallerine yolcu ediyoruz. Kulüplerimizden birisi Akse Atlı Cirit, diğeri de Genç Bozkuş Atlı Cirit kulüplerimiz. Cuma günü iki takımımızda yarı final müsabakalarına çıkacak. Eğer takımlarımız finale kalırsa Cumartesi günü de final maçlarının heyecanını yaşayacağız. Kulüp başkanlarımızla son değerlendirmelerimizi yaptık. Başkanlarımıza tüm Uşak halkının yanında olduğunu ve en büyük destekçisi olduklarını söyledik” ifadelerini kullandı.

Yıllardır şampiyonluk kupasını şehre kazandırmayı hedeflediklerini ve bu başarıyı bu sene gerçekleştireceklerine inandığına değinen Başkan Nurullah Cahan, “Uşak Belediyesi olarak ata sporumuz ciride desteğimiz her zaman sürecek” dedi. Cahan, ”İki takımımızın da motivasyonu gayet güzel ve kazasız, belasız maçlar geçirmelerini diliyorum. Uşak Belediyesi olarak da üzerimize düşen görevi yapacağız. Müsabakaları seyretmek ve takımlarımıza destek olmak isteyen vatandaşlarımız için Perşembe ve Cuma akşamı ücretsiz otobüs kaldıracağımızın müjdesini vermek isteriz. Ankara’ya gitmek isteyen hemşehrilerimizi maçlara götüreceğiz ve takımlarımızı sonuna kadar destekleyeceğiz. Kulüplerimiz gibi bizlerde o maçları canlı canlı yaşayacağız. Ve inanıyorum ki o kupayı bu sene şehrimize getireceğiz ve o mutluluğu hep birlikte yaşayacağız. Şimdiden takımlarımıza final müsabakalarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

“Şampiyonluk Kupasını Şehrimize Getireceğiz”

Cuma günü saat 9.30’da Şengel Atlı Cirit Spor Kulübü ile yarı final müsabakasına çıkacak olan Genç Bozkuş Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Sefa Yağcı, “İnşallah Rabbim izin verirse Türkiye Şampiyonluğu kupasını şehrimize getirmeyi hedefliyoruz. Belediye Başkanımıza şimdiye kadar vermiş olduğu destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah hayırlısı olur” değerlendirmesinde bulundu.

İlk yarı final müsabakasının ardından Akıncılar Atlı Cirit Spor Kulübü ile diğer yarı final maçına çıkacak olan Akse Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Vasfi Yılmaz ise, “Sayın Belediye Başkanımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederim. İnşallah tüm Uşak’ın ve Başkanımızın yüzlerini güldüreceğiz ve şampiyonluk kupasını ilimize getireceğiz” dedi.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal ve Spor İşleri Müdürü Mustafa Tunay’da hazır bulundu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Fatma Cirit BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN 19 MAYIS MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan cirit ata sporu şampiyona at