Başkan Cahan Kültür Elçilerine Sahip Çıktı

11-01-2018

Hocalar Köyü Kültür ve Dayanışma Spor Kulübü(HOKAD) tarafından Yaren gecesi dünzenlendi. Düzenlenen geceye katılan Başkan Nurullah Cahan birincilik sözü veren folklor grubuna destek vereceğini açıkladı.

Kültürün yaşatılması, birlik ve beraberlik duygusunun arttırılması adına Köy Muhtarı Yücel Çakın öncülüğünde ve Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar’ın destekleriyle yapılan Köy Konağı bu kez sürpriz bir karşılaşmanın konuğunu ağırladı.

Mahalli sanatçıların türküleriyle renk bulan Yaren Gecesi’nde minikler ve yetişkinler birbirinden güzel folklor ve çeşitli yerel oyunlar sergiledi.

Belediye Sosyal Tesisi Çayzade’de karşılaştığı bir folklor grubunun daveti üzerine köydeki geceye katılan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bir köyden bu alanda il temsiliyeti için ilk kez yarışmaya katılacak olan HOKAD grubuna destek vereceklerini belirtti.

Uşak’ta gerek il merkezi ve gerekse köylerde gelişimin sürmesi adına çalışmalar ortaya koyan, değişimin yanında duran Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan azmin ve çabanın olduğu her yerde Uşak Belediyesi’nin de destekleriyle var olduğunu kaydetti.

Başkan Cahan, “Bizler ülkesine, şehrine değer katacak çalışmalar yapan tüm kardeşlerimizin yanındayız. Onların başarısı, bizlerin başarısı olacak. Kültürümüzü yaşatmak adına Hocalar Köyümüzde yürütülen bu önemli faaliyetler gerçekten takdire şayan. Biz de Hocalar Köyü Kültür ve Dayanışma Spor Kulübümüzün artık arkasındayız.” dedi.

Bir toplumun değerlerini korunmasının önemine vurgu yapan Başkan Cahan, “Burada büyük bir mutlulukla dile getirebiliriz ki öz kültüre bir geri dönüş olmuş. Ve muhtarıma böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ediyorum. Yine köyümüze kazandırılan “Köy Konağı” için büyük emekler harcayan İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Nacar’a ve birliktelikleriyle örnek bir çalışmayı hayata geçiren köy halkımıza teşekkür ediyoruz.” açıklamalarına yer verdi.

Programa Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve Uşak Ziraat Odası BaşkanıNafiz Mıdık katıldı.

Son Düzenlemeler: 11 Ocak, 2018
İlgili İçerikler: Başkan Cahan'dan Pazar Esnafına Ziyaret Başkan Cahan, "15 Temmuz Türkiye imzasını taşıyan bir destandır" Başkan Cahan, Çölyak ve PKU Hastalarının Misafiri Oldu Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yeni Yönetiminden Başkan Cahan'a Ziyaret Yorulmak Bilmeyen Başkan Cahan, 24 Haziran'a Kadar Durmamaya Kararlı Başkan Nurullah Cahan'dan Bayrama Özel Ziyaret Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Mesajı Cahan, Gençlerin Soyal Medyadan Yaptığı Çay Davetine Katıldı Başkan Nurullah Cahan'dan Kadir Gecesi Mesajı Başkan Cahan Dikilitaş'ta Sıkmadık El Bırakmadı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan hocalar köyü kültür elçileri