​Gece Yarısı Demeden, Ramazan Ayı Demeden Çalışıyorlar

22-06-2016

Gece Yarısı Demeden, Ramazan Ayı Demeden Çalışıyorlar

Cahan,”Herşey Yaşanabilir Güzel Bir Uşak İçin”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kenti güzelleştirmek adına gece gündüz çalışmalara devam ettiklerine işaret ederken, “Ramazan ayı olmasına rağmen tüm birimlerimiz fedakarca çalışarak projelerimize can vermektedir” dedi.

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Yaşanabilir bir kent hedefiyle çıkılan yolda ise saat gözetmeksizin 24 saat esasıyla çalışılıyor. Türkiye’de gece çalışmasıyla projelerin hayata geçmesinde etkili olan ender belediyeler arasına giren Uşak Belediyesi, vatandaşların da takdirini kazanıyor. Belediye Başkanı Nurullah Cahan kuzey çevre yolu kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gece yarısı saat 00.30 da şantiye bölgesine giden Cahan’a Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve Hüseyin Ufuk Uğur ve Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu da eşlik etti. Burada işçilere tatlı da ikram edildi.

Saat gözetmiyoruz

Ramazan ayında da güzel bir Uşak hedefiyle ve tüm birimlerle çalışmalara  hız verdiklerini anlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizde yollar konusunda ve projelerimiz konusunda farklı bir yöntemle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda gece gündüz ayırt etmeksizin tüm çalışmalarımızı kısa sürede bitirmek için çalışıyoruz. Personelimiz her anlamda fedakarca çalışarak projelerin hayat bulması için mücadele ediyor. Bunlardan birisi de kuzey çevre yolunda ilerliyor. Projemizin bitmesi ve vatandaşlarımızın yol konusunda büyük kolaylığa kavuşması için gece yarısı olmasına ve Ramazan ayını idrak etmemize rağmen çalışmalar sürüyor” ifadesini kullandı.

Kentimiz çevre yollarıyla rahatlayacak

Çevre yollarının bitmesini önemsediklerine de dikkat çeken Cahan şunları kaydetti: “Kuzey ve güney çevre yollarının tamamen bitirilerek hizmete açılması kentimize birçok yönden avantajlar sağlayacaktır. Mahallerin birbirine ulaşmasında büyük etken olacak projemiz aynı zamanda kuzey ve güney mahallelerin Devlet Hastanesi, Adliye ve yapımı devam eden Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasına da kolayca ulaşmasına imkan tanıyacak. Bu sayede trafik sıkışıklığı da azalacak. Ayrıca çevre yollarımızın geçtiği alanlarda da her yönüyle gelişmeler olacak”

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI Banaz İlçesinden, Ramazan Erol Ramazan Alabaş Ramazan Çeltik Sevim Çayır Sivaslı/Ketenlik Köyünden, Ramazan Çakmak Ramazan Kısa Ramazan Akyüz Bekir Akbayır Ramazan Topaç
uşak belediyesi nurullah cahan kuzey çevre yolu projeler gece incelemesi mutlu kent