Uşak'ın Gençlerinden, Başkan Cahan'a Teşekkür

25-02-2019

Genç Memur-Sen Uşak Teşkilatı Cahan’a Misafir Oldu

Genç Memur-Sen Uşak  İl Temsilciliği tarafından Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette ortaya koyulan iş birliğine vurgu yapıldı.

Uşak’ta bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla güçlü bir diyalog içerisinde olan ve kente yönelik projelerini sağlanan ortak akıllahayata geçiren Uşak Belediye BaşkanıNurullah Cahan, bu kez genç misafirlerini ağırladı. Birçok proje üreterek gençleri hayata hazırlayan, çeşitli alanlarda tecrübe ve beceri kazandıran, ayrıca üretilen projelere de destek sağlayan Cahan’a bu kez Genç Memur-Sen Uşak İl Yönetimi misafir oldu.

Sağlanan bağ ile güzel sonuçlar alındığına işaret eden Uşak Genç Memur-Sen İl Başkanı Soner Akyıldız, “Biz başkanımızı çok sevdik, çok samimi ve candan bulduk. Belediye Başkanımız bizlerin gençlerle alakalı projelerinde önemli destekler sağladı. Kendilerine teşekkür mahiyetinde ziyarette bulunmak istedik.” dedi.

Genç Memur-Sen Uşak İl Başkanı Soner Akyıldız’a ve yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini ileten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise ortak akla vurgu yaparak şunları aktardı:

“Özellikle tarihi değerlerimizin, kültürümüzün temsilcisi şahsiyetlerin liselerimizde, ortaokullarımızda, gençlerimize tanıtılması anlamında güzel projeler ürettik. Kitaplar dağıttık, sınavlar yapıldı ve sonrasında hediyeler verildi. Güzel bir iş birliğiydi. Sağ olsunlar bugün de teşekkür ziyaretine geldiler. Biz onlara teşekkür ediyoruz. Adı üzerinde Genç Memur-Sen… İnşallah genç arkadaşlarımız bu devlete, bu vatana, bu millete güzel hizmetler yapacaklar. Bizler de el birliği ile onlarla olmayı sürdüreceğiz.”

İlgili İçerikler: SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ HİZMET-İŞ SENDİKASI BAŞKAN CAHAN'I ZİYARET ETTİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret genç memur sen