Yıllar Süren Çalışmalar Kısa Sürede Bitiyor

1-06-2017

Başkan Cahan, “Kentimizin Her Noktasında En İyi Hizmet için Çalışıyoruz”

Uşak Belediyesi yağışların yoğun olduğu Ramazan ayının ilk günlerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şehrin her yerinde yaşanabilir bir kentin inşası amacıyla çalışmalarını yürüten Uşak Belediyesi, olumsuz hava koşullarından etkilenmeden çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, son olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde DSİ'nin bulunduğu bölgedeki altyapı, asfaltlama ve Üniversite Bisiklet Yolu Projesinin Desan Sitesi kısmında süren çalışmaları yerinde inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

Daha önce bisiklet yolunun Gülistan Sitesine kadar ki kısmının tamamlandığını ifade eden Başkan Cahan, "Bu bölüm vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Işıklandırmasıyla, kaldırım döşemeleriyle, çirkin görüntüler ortaya çıkartan elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla güzel bir alan ortaya çıkarttık. Şimdiyse Desan Sitesi bölgesindeki çalışmalarımız hızla sürüyor. Burada bulunan yaklaşık 10 metrelik hafriyatı oldukça kısa sürede aldık ve buraya yine bizim Sivaslı Taş Ocağımızdan gelen taşlarla duvarımızın büyük kısmını ördük. Burayı da çok yakında halkımızın hizmetine açmanın mutluluğunu yaşayacağız." dedi.

EKİPMANLAR KÖTÜYDÜ, EN UFAK HAVA MUHALEFETİ ENGELDİ

Daha sonra incelemelerini Cumhuriyet Mahallesinde sürdüren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hava muhalefetine rağmen asfaltlama çalışmalarının devam ettiğine dikkat çekti.

Ekipmanların yeterli olmadığı önceki dönemleri hatırlatan Başkan Cahan, daha önce en ufak hava muhalefetinde çalışmaların yapılamadığını ancak şimdi gece dahi asfalt atılabildiğini ve işlerin yürüdüğünü söyledi.

Sadece günü kurtarma amacıyla değil, uzun vadeli yatırımların hayat bulduğunu aktaran Başkan Cahan, "Önceki dönemlerde bir iki santim asfaltların atıldığı, kısa sürede köstebek yuvasına dönen yollar yapılırdı. Ancak şimdi alt dolgusu, sıkıştırılması, kat ve kat kaliteli asfaltı, kaldırımları, aydınlatmalarıyla marka kenti inşa ediyoruz." diye konuştu.

“REKLAM İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Uşak Belediyesi'nin alt yapıya yönelik önemli yatırımlarının olduğunu ve yol yapım çalışmalarıyla eş zamanlı olarak gerçekleştirildiğini paylaşan Başkan Cahan, "Biz görünmeyene de yatırım yaptık ve yapıyoruz. Sadece üst yapılarla, reklam olacak çalışmalarla işlerimizi yürütmüyoruz. Burası toplu konutlaşmanın yoğun olduğu bir bölge. Pek çok yerdeki gibi burada da alt yapı ciddi bir sorundu, Yol ciddi bir sorundu. Bugüne kadar yollar yapılmamış, ihmaller olmuş. Ama şimdi bu bölgenin de kaderi değişiyor. Ciddi anlamda geniş, 18-20 metrelik yolları bölge halkımızın hizmetine sunuyoruz. Belediye olarak hizmet gitmeyen bir sokak kalmasın düşüncesiyle gecelerimizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz." açıklamalarında bulundu.

YILLAR SÜRECEK ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE HALLOLUYOR

Uşak Belediyesi'nin her alanda yoğun bir çalışma yürüttüğünü ekleyen Başkan Nurullah Cahan, "Sosyal donatı alanlarıyla, yollarıyla, parklarıyla, meydanlarıyla, kültürel faaliyetleriyle, sanat faaliyetleriyle, her şeyiyle dolu dolu bir belediyecilik hizmeti sunuyoruz." şeklinde konuştu.

“KENT PARK’IN YAPIMINA BAŞLIYORUZ”

Uşak'ın bu güne kadar planlanmış en büyük projeleri arasında bulunan Kent Park'ın yapımında ilk adımın atıldığını belirten Başkan Cahan, "Eski adliye binamızın bulunduğu alanda çalışmalarımıza başladık. Güzel bir park inşa ediyoruz. İki hafta sonrasındaysa hem Uşak Lisemizi, hem Kanuni Sultan Süleyman Teknik ve Mesleki Anadolu Lisemizi yeni binalarına taşıyacağız. Ve oranın yapımına da bu yıl içerisinde başlayacağız. Uşak pek çok şehre örnek olacak dev projelerle güzelleşiyor. Kopyalayan bir zihniyetle değil, örnek olan bir belediyecilikle şehrimizi yeniliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Son Düzenlemeler: 01 Haziran, 2017
İlgili İçerikler: Ramazan Kısa KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU Savni Kısakol Kudret Kısa Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi Uşak Belediyesi Yılların Sorunlarını Bir Bir Çözüyor; Müjdeler Art Arda Geliyor Alime Kısa Banaz Ulupınar Köyünden Ayşe Kısa Banaz Corum Köyünden Fatma Kolukısa Ayşe Kısa
uşak uşak belediyesi nurullah cahan alt yapı bisiklet yolu asfaltlama