Başkan Cahan, "Uşak Daha Yeşil ve Daha Güzel Olacak"

22-04-2014

Başkan Cahan, "Uşak Daha Yeşil ve Daha Güzel Olacak”

Uşak Belediye Başkanı belediye bünyesinde buluna birimler ile toplantılarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde toplantılar devam etti. Müdürlük binasında gerçekleşen toplantıda Park ve Bahçeler Müdürü Evren Pür kentte birimleri ile ilgili yapılanlar ve projeler ve yapılacaklar hakkında brifing verdi. Belediyede birimlerden bilgileri almaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Nurullah Cahan, bu bilgelerin akabinde kent adına yapılacakları daha iyi belirlediklerini iletti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kentte önemli işleri olduğunu hatırlatan Cahan, "Müdürlüğümüz her yönü ile kentimizde sosyal alanlar ve yeşil alanlar konusunda ilk sorumludur. Bu hali ile birimimiz ile toplantılarımızı önceliklerimiz arasına aldık. Bizim de kentte yeşil alanlar konusunda ciddi bir çalışmamız olacak. Özellikle parklarımız, piknik ve mesire alanlarının başka illere örnek olması açısından projeler yapacağız. Bu nedenle birimimiz ile toplantılar yaparak çalışmalara hemen başlayacağız” dedi. yapılan toplantılar ile personeli daha iyi tanıma imkanına da kavuştuklarının altını çizen Cahan, birebir diyaloglar ile personeli dinlemenin de kendilerine avantaj sağladığına dikkat çekti. Toplantıların diğer birimler ile de devam edeceğini vurgulayan Cahan, " Biz belediye olarak kente en iyi şekilde hizmet edebilmek adına birimlerimiz ile istişare etmeye devam edeceğiz. Müdürlüklerimizin verdikleri bilgileri altın değerinde görüyoruz. Bu toplantıların akabinde koordinasyonu en iyi şekilde sağlayacağız” şeklinde konuştu.

İlimiz parkları ve yeşili ile konuşulacak

Uşak’ın parkları ve yeşili ile konuşulan örnek kentlerden birisi olacağına işaret eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Belediyede göreve başlamamızın üzerinden henüz bir ay bile geçmeden çalışmalarımıza start verdik. Bir yandan vatandaşlarımızı, kurumlarımızı sivil toplum örgütlerini dinlerken, diğer yandan da belediye bünyesinde yer alan müdürlüklerimiz ile toplantılar yapıyoruz. Toplantılarımız kentimizin geleceğini en etkin şekilde yürütmek adına önemlidir. Belediyede ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü ile toplantı yaptık. Bugün ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde toplantı yaptık. müdürlüğümüz belediyemizin etkin ve önemli müdürlükleri arasında yerini almıştır. Jkentimizin daha güzel bir kent olması adına müdürlüğümüzün çalışmaları söz konusudur. Kentimizde görüğümüz bütün parklarda ve yeşil alanlarda müdürlüğümüz vardır. Bu nedenle müdürlüğümüz etkin bir çalışma içindedir. Biz daha farklı ve yaşanabilir alanların ortaya çıkması niyetindeyiz. bu nedenle nasıl bir yol haritası çizeceğimizi müdürlüğümüz ile istişare edeceğiz. Ayrıca yakın zamanda başlayacak olan Kent Park Projesi’nde de birimimiz aktif çalışacak. Ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA