AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET

26-03-2024

Uşak Valisi Turan Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak'a teşrif eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı karşıladı. Birçok ziyarette bulunan Bakan Göktaş, vatandaşlar ile vakit geçirdi, çeşitli etkinliklere katıldı.

UKAMER’İN KURSİYERLERİYLE BULUŞULDU

Göktaş, kentte ilk olarak Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Atölyeleri tek tek gezen Bakan Göktaş, çalışmalara ilişkin bilgi aldı, kursiyer kadınlarla sohbet etti. Epoksi Atölyesini gezen Göktaş, burada ahşap üzerinde renklendirme yaptı, ardından sabun ve kara kalem resim atölyelerini ziyaret etti.

Kursiyer kadınların çalışmalarını inceleyen Göktaş, halı dokuma atölyesinde tafting makinesiyle halı dokudu. Aile içi iletişimin işlendiği psikoloji atölyesini de ziyaret eden Bakan Göktaş, ramazan tatlılarının yapıldığı etkinlik kapsamında kadınlarla güllaç yaptı.

VEFA YAŞAM MERKEZİ’NDE KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI

Bakan Göktaş, daha sonra Uşak Belediyesi'nin Vefa Yaşam Merkezi'ne geçti. Yaşlılarla yakından ilgilenen, söyledikleri ilahilere eşlik eden Göktaş, onlarla olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Göktaş, yaşlıları toplumun "mihenk taşı" olarak nitelendirerek, "Sizlerin duaları sayesinde milletimiz ayakta duruyor. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız." dedi.

Yaşlıların ev ortamında aktif ve sağlıklı şekilde yaş almalarının önemine değinen Göktaş, şunları kaydetti:

"Bakanlık olarak büyüklerimizin daha rahat ve konforlu bir hayat sürdürmesi için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Evde bakım yardımlarımız, kendi sosyal hizmet modellerimizi daha iyileştirmeye yönelik projelerimiz, çalışmalarımız var. Önümüzdeki dönemde de siz büyüklerimize yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek." dedi.

“UŞAKLI GENÇLER ÇOK ŞANSLI”

Son olarak Atatürk Kültür Merkezi'nde, Uşak Belediyesi Genç Kuşak Topluluğu’nca düzenlenen üniversite öğrencilerine yönelik "Sınava Hazırlık Semineri"ne katılan Bakan Göktaş, gençler ile bir araya geldi.

Verimli sohbetlerin yapıldığı etkinlikte konuşan Bakan Göktaş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın gençlere verdiği öneme ve yapılan yatırımlara vurgu yaparak, Uşaklı gençlere şanslı olduğunu belirtti.

İlgili İçerikler: Naile Eroğlu BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU Arzı Özdemir Naile Demirel YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir Galip Özdemir YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK Banaz Şaban Köyü'nden Fatma Özdemir
Uşakbelediyesi ukamer gençkuşak mehmetçakın ailevesosyalhizmetlerbakanı mahinurözdemirgöktaş ailevesosyalhizmetlerbakanıuşakaziyaret vefayaşammerkei