BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ UŞAK'A GELİYOR

20-11-2023

Yenilenen Yüzüyle Kentin Kalbi İsmetpaşa Caddesi Açılıyor: Dev Proje Çarşı Uşak Başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yüzüne kavuşan İsmetpaşa Caddesi ile şehre değer katacak dev proje Çarşı Uşak’ta yapılacak açılış programlarına katılmak ve bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere 21 Kasım Salı günü Uşak’a geliyor.

İnsan yoğunluğunun fazla olduğu ancak ilginin her geçen gün azaldığı İsmetpaşa Caddesi’nde köklü bir değişim gerçekleştiren Uşak Belediyesi, yepyeni ve modern görünümüne kavuşan kentin merkezinde özel bir açılış töreni düzenliyor Ayrıca etap bazlı yıkım çalışmalarının başlayacağı vizyon proje Çarşı Uşak için eski Çarşamba Pazarı Zabıta Amirliği’nin bulunduğu alanda, Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi’nin açılışı düzenlenecek.

Çarşı Uşak Projesinde Süreç Başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın katkılarıyla Uşak Belediyesi’nin başlattığı Çarşı Uşak Projesi ile kent, bugüne kadarki en önemli ve en büyük yatırımlarından birini alacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Uşak’a ziyaretiyle birlikte, bölgede yer alan vatandaşlarla projeye ilişkin görüşmelerin yapılacağı Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi’nin açılışı yapılacak. Toplam 3 etapta yapılması planlanan büyük proje bittiğinde; yer altı otoparkı, fuaye alanı, pazaryeri ve dükkanlardan oluşan dev yatırım kente kazandırılmış olacak, kentin çehresi yepyeni bir görünüme kavuşacak. Açılış programı saat 11.00 itibariyle eski Çarşamba Pazarı içerisinde bulunan Zabıta Amirliği’nin önünde yapılacak.

İsmetpaşa Caddesi’nde Açılış Töreni Heyecanı

Uşak Belediyesi tarafından bir süre önce cephe ve zemin yenileme çalışmalarıyla altyapı revizyonları tamamlanan kentin kalbi İsmetpaşa Caddesi’nin açılış töreni renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Modern yapısı ve estetik görünümüyle yitirdiği cazibesine yeniden kavuşan, vatandaşların uğrak noktası haline gelen cadde; sokak müzisyenlerinin muhteşem performansları, görsel şovlar ve çeşitli dans gösterileriyle şenlenecek. Her noktasında ayrı bir etkinliğin yapılacağı İsmetpaşa Caddesi’nde hem esnaf hem de vatandaşlar için çeşitli ikramlar ve birbirinden özel hediyeler yer alacak.

Vatandaşların keyifle vakit geçirebilmesi adına tüm gün devam edecek olan etkinlikler kapsamında ayrıca; Uşak Belediyesi’nin daha önce sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu çekilişin kazananları da hediyelerini teslim alacak.

İsmetpaşa Caddesi’nin açılış törenine katılan vatandaşlar ayrıca Yöresel Ürünler Çarşısı’nın içerisinde yer alan fuaye alanında gerçekleşecek olan dünyaca ünlü sanatçı Deniz Sağdıç’ın Geri Dönüşüm Sergisi’ni de izleme fırsatı yakalayacak. Denim kumaşı, düğmeler ve çeşitli geri dönüşüm atıklarından muhteşem eserler oluşturan ünlü sanatçı, birbirinden değerli tablolarını burada vatandaşların beğenisine sunacak. Bütün bu etkinlikler saat 12.00 itibariyle Yöresel Ürünler Çarşısı önünde ve cadde boyunca vatandaşlarla buluşacak.

Son Düzenlemeler: 20 Kasým, 2023
İlgili İçerikler: Mehmet Yüksel Mehmet Ali Söğüt Banaz İmrez Köyünden Mehmet Gencer Banaz/Susuz Köyünden, Mehmet Yaşar Mehmet Rençber Karahallı/Külköy köyünden, Mehmet Yılmaz Mehmet Eksen Sivaslı/Akarca köyünden, Mehmet Aytekin Ali Mehmet Lahnacı BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ
uşak uşak belediyesi mehmet özhaseki mehmet çakın Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı